לכולם

לכולם

זוכרים את אברהם קרייאף ? אני לא יודעת מה אתם יודעים חוץ מהקשר שלא עם מייק !כמה שנים (לא הרבה) אחרי מותו של מייק הוא נתפס בישראל כשעמד לחטוף מטוס.....אם אתם לא יודעים אני אעלה לכם את הכתבה כפי שהיא בשבוע הבא ! אני אדאג שיהיה לכם קצת יותר מעניין בשבוע הבא..........זה דורש המון זהירות להוציא מהאלבום כדי שלא יקרע....חברה אתם נהנים ממה שאני עושה תגידו חופשי...יש לי הערה , כתבות שיעלו בפורום תקראו טוב טוב ... כפי שציינתי .....שיהיה לכם ולכל עם ישראל שבוע טוב ושקט.

M i k e s F a n

New member
לסגולה ולכול חברי הפורום../images/Emo15.gif../images/Emo54.gif

רציתי לומר תודה.
תודה לך סגולה, על ההשקעה הבלתי פוסקת שלך כלפי מועדון המעריצים והפורום במיוחד. על הכתבות והתמונות המהממות, על כל פיסת מידע שאת מביאה לנו.
תודה לכם חברי פורום יקרים!: נדב, דליה, מור, גולן ויורם, מאיה, שונית, מרסל, מיכל, היידי, וכול ה"דני דין" למינהם ש"רואים ואינם נראים", שעוקבים כותבים ומשקיעים בפורום מיוחד זה לכבוד האחד והיחיד שלא ישכח לעולם- מייק ברנט ז"ל.
ובזאת גם אאחל לכל תושבי צפון הארץ שיחזיקו מעמד במלחמה מול לבנון וחיזבאללה בראשם, שימרו על עצמכם ואל תאבדו תקווה. היו חזקים! כואב לי במיוחד על חיפה, שזו העיר שאני הכי אוהבת בארץ, שהיא כרגע לודאי הרוסה מכל הטילים שנורו ועדיין נורים לעברה. אנו מחזיקים את ידיכם ומתפללים לשלומכם.
נשיקות,
סיגל

mikesfan

תודה לך נסיכה אני מצטרפת לברכות שלך .........וכפי שידוע לנו מתגוררות בחיפה נשיאת המועדון מרסלי וגם יואלה שאני לא יודעת אם היא חזרה מהטיול ויש גם את שונית שהסירה דאגה מליבנו והיא במקום בטוח...........סיגלי איזה כיף שאת מעלה תמונות שהיו לי ואינם היום ...אני עוקבת אחרי כל מי שמעלה תמונות בתקווה שאמצא את התמונה שהיתה לי מצרפת.............זאת תמונה בגודל חצי מטר חצי גוף כשמייק משולב ידיים על השולחן כולו רטוב. עינה התכלת שלו זוהרות .השיער שלו נופל על המצח בצורת לב שכל אחד חשב שאני ציירתי את הלב בטוש ..התמונה הזאת מאד גורלית בשבילי....היא היתה ממוסגרת על הקיר במשך שנתיים מבלי להוריד אותה....ביום הגורלי יום שישי חזרתי הביתה בשעה אחת בצהריים מצאתי אותה על הרצפה שבורה..מכאן והלאה רק אלוהים עזר וגם מייק..........אז מי שמצטרף לקריאה ויש לו את התמונה בבקשה שיעלה אותה איך תהיה תגובתי רק אלוהים יודע .................

M i k e s F a n

New member
ראיתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

איך אפשר לפספס
אמנם לא באיכות הכי טובה בעולם אבל גם זה משהו.

למעלה