NOT
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 21/4/06 #19 חחחח שיהיה בכייף ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif באמת NOT
ל ליאתי love מאיה New member 21/4/06 #20 נצל"ש למאיה חחח..תמונה בראש 1 שהייתה בזמן הסרט ימים של אהבה.... אנערף אם שמו בפורום חחח אבל אני זוכרת שראיתי את זה בקיוסקים... הנה==>
נצל"ש למאיה חחח..תמונה בראש 1 שהייתה בזמן הסרט ימים של אהבה.... אנערף אם שמו בפורום חחח אבל אני זוכרת שראיתי את זה בקיוסקים... הנה==>
ל ליאתי love מאיה New member 21/4/06 #22 חחחחחחחחחחחחחח ממש לאאאאאא האמת שמצאתי את התמונה בטעות חחחחחחחחחחחחחח.. ראיתי בכלל דוגמנים באתר של רוברטו חחחחח וזה היה בשל רן בכור חחחחחחחחחחחחחחחח...
חחחחחחחחחחחחחח ממש לאאאאאא האמת שמצאתי את התמונה בטעות חחחחחחחחחחחחחח.. ראיתי בכלל דוגמנים באתר של רוברטו חחחחח וזה היה בשל רן בכור חחחחחחחחחחחחחחחח...
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 21/4/06 #23 חחח כן כן- אה הא..../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif
ל ליאתי love מאיה New member 21/4/06 #25 חח שתקי יא "מאיה אני אוהבת אותךךך" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את נושמת אותה תפסיקי לזבל לי בשכל חחחחושתהיה לך שבת שלום חח אני עפההההההה נכנס שבת עוד 5 דק' בה ביי
חח שתקי יא "מאיה אני אוהבת אותךךך" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את נושמת אותה תפסיקי לזבל לי בשכל חחחחושתהיה לך שבת שלום חח אני עפההההההה נכנס שבת עוד 5 דק' בה ביי
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 21/4/06 #27 וכן! אני אוהבת אותהההה!!!!! חחחחחחח יש בעייה עם זההה?!?!?!
ל ליאתי love מאיה New member 22/4/06 #38 חח לא אין לי בעיה!!! גמני אוהבת את מאיוששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שבוע טוב לכולם!!
D DanDanoO New member 21/4/06 #29 מיוש רציתי לשאול אותך ..:] מתי תוצאי קליפ " לבלעדייך " אוהבת המון דניאל :]