לכולם:]

mor zohar

New member
לכולם:]

שלום לכולם:] קוראים לי מור ואני בת 14 ..אני גרה בישראל שנה הבאה אני עולה לכיתה י' וחשבתי אולי לעבור ללמוד בבית ספר בארה"ב.. הבנתי שיש פה כמה שעשו את זה ושהם אצל מישפחה מארחת הייתי רוצה שתסבירו לי איך זה הולך ולמי פניתם..:]] ותספרו חוויות ועל הבית ספר והילדים והכל..!## עם תעשו את זה אני אשמח מאוד.!! תודה ויום טוב:]] 3> 3>

קודם כל,ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אין לי מושג לגבי שאלתך הספיציפית,אבל אני בטוחה שיש אנשים שישמחו לעזור לך.. ורק שאלה אחת- למה את רוצה לעבור ללמוד בבית ספר בארה"ב? ועוד לעזוב את המשפחה? סתם מתוך סקרנות.. אה וד"א,אני שרה,17,ארה"ב.

mor zohar

New member
חח תודה:]

להגיד לך תאמת אמא שלי הישתגעה שהיא שמעה אותי..@# אבל אני מהחופש הגדול הקודם שיגעתי את ההורים שלי שאני רוצה לנסוע לארצות הברית ..בהתחלה זה היה טיול ולא יותר..@@# אבל עכשיו לא יודעת למה יש לי מן חשק כזה לנסות שם.. זה מין חלום כזה..@# אני לא בטוחה שההורים שלי יסכימו לי בחיים לא הייתי רחוקה מהם כאילו את יטודעת תמיד בבית וכאלה אבל שמעתי על בנות שעשו את זה והכל...וחשבתי אולי יש ילדים מישראל שנוסעים לארה"ב ולומדים שם תיכון... את חושבת שיש כזה דבר? וביכלל איך החיים שם?? ואיך הכל הולך?? :]

אממ.

שמעתי על זה,כן. אבל אין לי ממש מושג בכל העניין הזה. אני עברתי לפה לפני 3 שנים עם ההורים,אני יכולה להגיד לך מניסיון שזה לא היה כזה כיף בהתחלה,לקח זמן להתרגל למקום חדש,אנשים אחרים,שפה אחרת,תרבות אחרות.. זה לא אותו דבר. אבל עכשיו טוב לי נורא. אני ממש נהנית. אבל תראי,אם תקראי קצת בפורום,את תשימי לב שיש אנשים שלא בדיוק נהנים ואפילו קצת סובלים ורוצים לחזור לארץ. אין לי מושג למה,אבל אני מודעת לעובדה שהרבה אנשים שגרים בישראל חושבים לעצמם "איזה חלום לגור בחו"ל" אבל,את האמת? לא תמיד. באמת שלא. זו מין דעה כזו,אבל אתה לא יודע עד שזה קורה לך. ואני מקוה שלא תעשי טעות שאח"כ תתחרטי עליה. בהצלחה בכל מקרה

mor zohar

New member
אהה סבבה../images/Emo13.gif

אבל בבית ספר שאת לומדת.. את מכירה ילדים מהארץ שעשו את זה? ויש קבוצות של ילדים שיושנים או משו כזה..כי אני לא בעד מישפחה מארחת וכאלה...

אצלי בבית ספר

בכלל אין יהודים,אני היחידה. ומה הכונה ילדים שיושנים? ז"א בבית ספר? לא נראה לי. זה בית ספר,לא פנימייה..

mor zohar

New member
כן אבל..

נגיד אפילו אצלי בבית ספר יש ילדים שגרים רחוק..למרות שהם מהארץ אז יש שם מגורים וכאלה... ותגידי איך היסתדרת שם עם האנגלית שעברת? כאילו ידעת ממש טוב?או רגיל כמו כולם?

mor zohar

New member
וואי../images/Emo2.gif

בהצלחה:]]!!ותהני...!@ בטח את מזה מיתרגשתתתתת@~###### את עוברת עם המישפחה?או מה?

כן עם המשפחה

נראה לך שהייתי עוברת לבד.. אני בכלל רוצה להישאר בישראל,אני יותר מבואסת ממתרגשת האמת..אבל אני מקוה שיהיה טוב.

למעלה