לכולם ..

לכולם ..

קמתי היום בבוקר עם הרגשה נפלאה הרגשתי שבאמת החודש זה יקרה .. בחוץ קר מאוד , אבל אין גשם וחבל השמים שחורים עם עננים משונים נותנים חשק להשאר במיטה מתחת לפוך .. ולחכות לראות מה יקרה .. או קרה .. אני בחופש היום .. וזה מתאים לי נורא לא לעשות כלום להתפנק לעשות כל מה שאני רוצה הריח שבחוץ ..מביא אותי לעצום את העינים ולבקש המון משאלות .. הטוהר הנקי הזכות כאילו דבר חדש מקופסא שאף אחד לא פתח לא נגע והילדים בדרך לגן , לבושים סוודרים מעילים כאילו שירד פה גשם שנים והחיוך שיש להם על הפנים .. גורם לליבי להחסיר פעימה .. כמה שהדבר הזה נפלא .. רוצה לאחל לכולנו בוקר קסום של אהבה בוקר נפלא עם המון תקווה . ארוחת בוקר של עוגיות פצפוצי כוכבים ביחד עם צוף של פרחים תגידו לי , מי צריך עוד . ? אה ??? שולחת לכם חיבוקים נשיקות והרבה אהבה .. להתראות מקסימים ומקסימות .. שרון

שרונייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

כמה אני שמחה לראות שקמת עם מצב רוח נפלא שכזה... ואני מקווה שכך גם תלכי לישון.. ושרק חלומות טובים יופיעו להם שם שולחת לך כמה ק"ג של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים רק טוב!!!

גחלילית יקרה

השלום לך ? ושלומך ? החלטתי לקפוץ לבקר פה קצת... רואה את שלל הצבעים שהודעות שלך ונהנה... a total stranger

אתה פה ..

משפשפת את העינים ולא מאמינה .. סוף סוף אתה בשידור חי .. תגעגעגתי ..

../images/Emo13.gif)))))))

אני פה, שרוני.... עם חיוך על הפנים ועם קמטים חדשים (סתם נשמע חרוז מוצלח) אז איך עבר עליך היום? נחת? בילית? ישנת?

אני פה ..

עם חיוך על הפנים סוף סוף רואים אותך פה בין האנשים .. היום עבר עלי במנוחה .. ישנתי אכלתי טלויזה ראיתי את הכלבה לסיבוב לקחתי .. וכל היום חיכיתי לדבר איתך התגעגעתי אליך .. רשעון ככה אתה הולך לך פתאום ..

החיים

לוקחים אותי לנקודות לא צפויות משבר אמונה עברתי וסליחה שנעלמתי כמו שראית - הלכתי אחרי הלב אני אהיה בצ´אט אם את רוצה לדבר (תקוות גדולות)

strangerrrrrrrrrrrrrrrrr

אני יושבת לי במרומי עץ על העלה הכי מיוחד... מסדרת את משושייי המיוחדים... מצאתי סרט אדום מנסה להתאים אותו... ואני... בסדר.. עפה לי.. קוטפת כוכבים.. מכינה מרקחות... ו... געגעתי אליך!!! שמור על עצמך!! רק טוב!!

למעלה