לכולם...

vanaNIRvana

New member
לכולם...

שאלה: מתי כל אחד מכם שמע פעם ראשונה על בלינק ומאיפה אם אתם כל כך אוהבים אותם תזכרו

Ran-182

New member
אז ככה...

אני... לא זוכר בדיוק מתי שמעתי על בלינק...
וניר! אל תפרוש מההרכב!

gl

New member
אני ישנתי פעם עם

טלויזיה דולקת על אם טוי והשיר רוק שואו שודר כל שעה עגולה וזה נכנס כמו היפנוזה וקניתי את הדיסק והתמכרתי GREEN LANTERN WHAT STUIPD POAM...

*surfroker*

New member
אז ככה...

אני ליפני בלינק הכרתי עוד כל מיני להקות פאנק רוק כמו nofx, pniwiz, lag wagem... ואז גליתי את האטריס שהיא יותר פופ פאנק והרגשתי שאני יותר מתחבר אליהם. ובאותו זמן יצא הקליפ של אול דה סמול ת´ינגס.. הוא היה נחמד. ואחרי איזה כמה חודשים שמעתי את השיר דמית של בלינק וקניתי את דוד ראנץ´ ומאז אני ממש אוהב אותם..

R K L

New member
אני זוכרת שלפני..

לא יודעת לפני כמה זמן, אבל אז בתקופה שהשיר "All The Small Things" יצא אהבתי את השיר... וזהו...
-קרן-

peach & cream

New member
אחחח.... בלינקי...

אני גם התאהבתי מ-all the small things קליפ ממש טוב, שהצחיק אותי ביותר, והמוזיקה הקפיצה לי ת´נשמה עד יום זה, עם השטויות החדשות שלהם שעושות ממש טוב על הלב.

on drugs orange

New member
המממ

לפני שנתיים (או אולי 3?) שיצא Dammit שמעתי עליהם...אבל רק שיצא all the small things התחלתי להיות ממש שרוף על המוזיקה הזאת...

nana17

New member
../images/Emo79.gif

זה היה ביום הכי משעמעמם בחיי!!! הידלקתי את הטלויזיה ,עם תיקווה גדולה לראות ולשמוע משהו חדש ואכן כן על המסך הענק שלנו הופיע להקת בלינק עם קליפ
: "all the smal things" שיר מדהים ביותר! הקליפ מצחיק ובקיצור מגניב ביותר ננה

למעלה