לכולם!

• פותח הנושא hen$
  • פורסם בתאריך

hen$

New member
לכולם!

אני לא אהיה כאן בימי שלישי רביעי, אני אצל סבתא שלי חג סוכות שמח

hadarosh16

New member
טוב חנו´ש...

תהנה... נתגעגע אני בכל אופן... ואגב חג שמח... שלך המתגעגעת והמאוהבת לתמיד באיבו!!!!!! הדרו´ש.. רק בשבילך חנו´ש... בוא תתקרב נו בוא עוד קצת לא הרבה הנה זה מגיע איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hen$

New member
טוב...

עכשיו אני הולך! אני אתגעגע לכולם תמסרו ד"ש למתוקה כמו סוכר ולטל יאללה בי וחג שמח

חנו´שששששששששששששששששששש

טוב בטח אתה כבר לא פה ו... אין מי שיקרא את זה אבל.. רגע! הדר מה את מציצה??? גם את נועה??? לא יפה! זה מיועד ל-חן בלבד! סתתתתתאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםם!!!!
חנו´ש נשמה שיהיה לך חג שמח ו..תהנה! שלך: מעיין! או שאתה מעדיף ~ מתוקה כמו סוכר...

hadarosh16

New member
מעייני!!!!!!!!

כן אני מציצה יש לך בעיה אם זה??????? חחחחחחחחחחחח צוחקת נשמה! מה נשמע?

hadarosh16

New member
מעייניייייייייייייייייייייייייי

המצב סבבה אגוזים סקס סמים והדרו´ש... מה איתך? כן כן אני מציצה... לא נורא תגידי מתי יש קטנטנות? איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הדררררררררררררררררררר (ממש טלנובלה)

סקס סמים והדר´ש??? חחחחחחחחחחח אם כבר: סקס סמים ותותה מבסוטה!!! אצלי הכל טוווווווווווווווווווווווווווווובבב!!! יש היום בכלל קטנטנות?? ממממממ....

hadarosh16

New member
מעיינייייייייייייייייי

כן מה יש? קצת פרסום לא יזיק... חחחחחחחחח אני שמחה שהכל טוב... לא יודעת אם יש היום קטנטנות נראה לי שלא... לא יודעת... גם כן הם הם משנים את כל לוח השידורים בגלל החגים... לא משנה... אוהבת אותך.. פרפריתו´ש הקטנה(זה השם המקורי שלי בצ´אט)... הדרו´ש...

טוב נו, סקס סמים והדרו´ש....( ../images/Emo13.gif )

מסתבר בסוף שאין קטנטנות... אוף! גם אתמול לא היה... וגם לא היה בובה פראיתתת!!!
אגב אני חייבת לציין שבאותו זמן שמשדרים את בובה פראית בערוץ 2 יש גם בערוץ הרוסי 49 ... אצלנו בהתחלה היו את הפרקים המתקדמים אבל מכיוון שאצלנו זה פעמיים בשבוע ואצלהם כל יום אז הם עקפו אותנו בפרקים... הם עכשיו בפרק שבו מילי וכל החמולה (המשרתים)
עשו שביתה בגלל שפדריקו לא רצה לעלות להם את שכר העבודה... גדולללללללללל אין אין גדוללללללללל!!!
טוב אחרי ששיעממתי אותך כהוגן (?) .... אני הולכת לנשנש משהו... להתראות פרפריתו´ש הקטנה (סחתיין על השם אחותי!) חחחח מתה עלייך! מ ~ ע ~ י ~ י ~ ן

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחח

אמרתי לך... הם משנים את השידורים בגלל החגים... רק אחרי החג יהיה כרגיל או שהם יעבירו את זה לערב(יותר טוב בשבילי כי אז אני לא מפספסת את השידור)... אני זוכרת את הפרק עם השביתה... שהם הרשו לעצמם להיכנס לבריכה... ולא לא שיעממת אותי בכלל... השם שלי בצ´אט הוא פרפריתו´ש לא פרפריתו´ש הקטנה... בריאה עלייך!!!!!!!! הדרו´ש!!!!! איבו הכוסון!!!!!!

$ מעיין $

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

תגידי את זוכרת מה היה הסוף של בובה פראית? ז"א הסוף של הפרק שעבר? שכחתי.. כן כן אני סנילית!!
אה שמת לב ששיניתי את הכינוי שלי?? לא להיבהל כפרה... זאת אני!
רגע! פרפריתו´ש? רגע פרפריתו´ש?? אז למה בהודעה הקודמת שלך הוספת את: "הקטנה"~? חולה עלייך בשפעת!!!! מעיין! (לשעבר: "מתוקה כמו סוכר"...)

$ מעיין $

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

תגידי את זוכרת מה היה הסוף של בובה פראית? ז"א הסוף של הפרק שעבר? שכחתי.. כן כן אני סנילית!!
אה שמת לב ששיניתי את הכינוי שלי?? לא להיבהל כפרה... זאת אני!
רגע! פרפריתו´ש? רק פרפריתו´ש?? אז למה בהודעה הקודמת שלך הוספת את: "הקטנה"~? חולה עלייך בשפעת!!!! מעיין! (לשעבר: "מתוקה כמו סוכר"...)

hadarosh16

New member
מעייני......

לפני שנהרוס את הפורום הזה אני רוצה להגיד לך ולכולם שכדי שנתחיל לדבר לעניין לתת ביקורות על טלנובלות לדבר עליהן יותר אולי לחפש עליהן חומר וכל מה שקשור בזה ועכשיו להודעה שלך: בפרק שעבר לא ראיתי אותו... אני לא זוכרת... פרפריתו´ש הקטנה זה סתם תוספת השם המקורי זה פרפריתו´ש~!!!! ככה אני רושמת אותו... בריאה עלייך זאת שרוצה קצת שינוי בפורום...שינוי לטובה... לא שהצחוקים שלי איתך הם רעים...אבל בכל זאת...תחשבי על זה... הדרו´ש... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

$ מעיין $

New member
צודקת! מה אני אגיד לך....

כשאת צודקת אז את צודקת!! (אני) צודקת?
מעיינו´ש

hadarosh16

New member
מעייני אני מניחה שזה נכון...

אני שמתי לב שהפורום הזה איבד את הנושא האמיתי שלו והוא:טלנובלות! ועכשיו בשיא הרצינות: אנשים תתחילו לדבר לעניין תתחילו לדבר על טלנובלות! כי זה הנושא האמיתי! של הפורום הזה! אני יודעת שלפעמים מותר לגלוש מהעניין אני מסכימה עם זה אבל אנחנו צריכים לדבר גם על הנושא האמיתי ועוד דבר פרט טכני קטן:אל תפתחו הודעות חדשות!!!!!!!!!!!!! בבקשה מכם! אל תפתחו הודעות חדשות! זה מקפיץ למטה הודעות שאולי לא נקראו כבר כתבתי את זה פעם אחת וזה לא משתנה... כותבת את זה בגלל שאכפת לי מהמצב של הפורום! לא רוצה שהוא יאבד את הנושא האמיתי שלו! מקווה שלא פגעתי באף אחד... בריאה עליכם ועלייך מעייני הדרו´ש...

$ מעיין $

New member
אני איתך לכל אורך הדרך..... ../images/Emo13.gif

וחוץ מזה הדרו´ש אין ממה להיפגע מזה... את באמת צודקת... שלך מעיינו´ש

hadarosh16

New member
.......

אני יודעת שעכשיו סוכות חופש ורצים לכתוב קצת מעבר לטלנובלות אבל בכל זאת... טוב לא מתחילה לטחון לכם את השכל עוד פעם מקווה שהבנתם את הפואנטה! מעייני? את יודעת מתי מגיעה הסדרה יאגו? ועוד דבר... עוד חודשיים ומשהו או פחות מזה מסתיימת הטלנובלה בשם אהבה מישהו רואה בשם אהבה? לדעתי זאת אחלה טלנובלה רק מה? מעצבנת אותי מירנדה היא פשוט מעצבנת! היא נדחפת לחיים של מרקו וסיאלו כמו עלוקה אני רק מחכה לפרקים שהיא תעלם מהטלנובלה... ועוד דבר.. אם מישהו ראה במקרה את הפרקים של השבועיים האחרונים בסדרה קטנטנות ומוכן להגיד לי מה היה אני אשמח בריאה עליכם הדרו´ש...

למעלה