לכולם!

• פותח הנושא hen$
  • פורסם בתאריך

$ מעיין $

New member
הדר.....

אוקיי בקשר ליאגו, אין לי מושג מתי זה יגיע... אבל אמרו שזה יגיע ב--------ק---------ר----------ו-------------ב אין לי מושג מתי... ובשם האהבה הממממ.... אני ככה לפעמים רואה... (פעם בשנה...)
האמת שדיי רציתי לראות את הטלנובלה הזאת אבל מכיוון שאני בפיגור רב.. אז זה כבר לא שווה... וקטנטנות?? המממ... יש לי עכשיו Black~Out ...... תגידי את יודעת איזה טלנובלה תהיה במקום בשם האהבה?
מעיינו´ש

hadarosh16

New member
מעייני......

אני מחכה כבר לסדרה הזאת את לא יודעת עד כמה! בשם אהבה זאת טלנובלה יפה מאוד! בקשר לקטנטנות האמת שגם אצלי אני פשוט לא ראיתי המון זמן.. ובקשר לסדרה במקום בשם אהבה... תאמיני לי שאין לי מושג נראה לי אפשר להיכנס לאתר של ויוה ולבדוק או בפנאי פלוס אולי כתוב שם.. אני אחפש ואני אגיד לך... בריאה עלייך הדרו´ש... נ.ב:לילה טוב...

hen$

New member
חזרתי!!!!!

סוף סוף רואים אתכם התגעגעתי מה שולמכם? מה העניינים? איך ביליתם? חחחחחחח נ.ב: מעיינוש- אני אוהב לקרוא לך מתוקה כמו סוכר כי את באמת מתוקה כמו סוכר

$ מעיין $

New member
חןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

אצלי הכל טוב! מה איתך?? איך היה אצל סבתא שלך?? אגב תודה...
LOVE YOU מעיין

hen$

New member
סחטיין על השם החדש ../images/Emo55.gif

היה הכל טוב אצל סבתא שלי איך אצלכם? איך אצלך?

$ מעיין $

New member
חחחחח ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אצלי אחלה... לא לא לא, א-ח-ל-ה! לא לא לא לא א~ח~ל~ה!!! א--ח--ל--ה!!!!!!!! חחחח (אל תתייחס ~ השפעות של קיציס)... ראית היום קטנטנות?? מה היה הסוף..?
מעיין

hen$

New member
הסוף היה...

שבלן שאלה את מרסדס בטלפון אם עוד יש לה את הכרטיס טיסה שלה לארצה"ב אבל בסוף היא לא תיסע איתה ואז מרסדס תמות מאיזו מחלה

$ מעיין $

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אוףף איזה באסה בדיוק כשהתחלתי לחבב את המרסדס הזאת, היא מתה לי פתאום... *חבל שהיא תמות*
מעיין

למעלה