לכולם...!

mor shani

New member
לכולם...!

הי-הי אנשים! איזה כיף אין היום בית ספר...!!!! יש! מה שלומכם? אני מאושרת עד הגג... LOVE IS IN THE AIR... סתם!!!!!!!!! אני פשוט שמחה ואני לא יודעת למה! מכירים את התחושה? סתם ככה אני מחלקת חיוכים ומתחילה לצחוק בלי סיבה! כנראה שזה תקופת החגים, למרות שלי, זה מרגיש כאילו היא הולכת לעבור בצ´יק!!!! מה אתם עושים ביום כיפור? צמים ומסתובבים? מסתובבים ולא צמים? צמים ולא מסתובבים? פשוט תענו כי נגמרו לי האפשרויות. אני אצום (אני מקווה שאני אצליח בלי לשתות אבל בלי לאכול אני בטוח אצליח וככה גם עשיתי שנה שעברה: לא אכלתי אבל בצהרים הייתי חייבת מים- אבל שתיתי רק שתי כוסות!) ואני גם רוצה להסתובב קצת (ואולי גם לגנוב לאח שלי את הקורקינט... חחחח!!!) אז כבר נגמרו לי המילים... ביייייי! LOVE U ALL מור המאושרת עד הגג

אני, לצום ../images/Emo35.gif בחיים לא ../images/Emo70.gif

זה כזה שטויות אם תשאלו אותי, אנשים מענים את עצמם, ומתאבלים על חטאיהם ומבקשים מחילה וסליחה או סולחים למישהו רק בגלל שהם מפחדים וחושבים שהם צריכים, לא בגלל שזה בא מהלב או משהו, לא בגלל שהם באמת מצטערים על מה שעשו, בגלל שהם חושבים שהם חייבים ושאם לא מחר יפגע בהם ברק או כל דבר אחד! צריך להתנצל ולסלוח רק שמרגישים ומתכוונים לזה באמת! חוץ מזה שאני בכלל לא מאמינה באלוהים! אז ביום כיפור אני אוכלת, גולשת, מתקלחת, רואה טלויזיה (למרות שבגלל חוסר הדמוקרטיה פה בארץ בקושי יש מה לראות! וכמובן חיה את חיי כאילו זה יום רגיל, חוץ מזה שייש חופש!

Mrs Kremmbo

New member
גו ניקול! גו גו גו!

ח....:) לא מאמינה........ולא חושבת שצריך לבקש סליחה ביום מסוים.....בגלל שזה כתוב בלוח שנה חוצמזה שאני עושה דווקא להורים האומללים שלי :) סתאם :) אבל אני כן מבקשת סליחה....שבוע בדיוק אחרי תאריך היומולדת של הבנאדם מסורת כזאת שלי ושל אחי :) -זוהר- -

צודקת צודקת צודקת!

אני מבקשת סליחה רק כשזה ממש מעיק לי... חוץ מזה שאני לא ממש מרושעת.. כמו שחושבים עליי... אז רק מידי פעם אני פוגעת!

~*~gaL

New member
צמים, מסתובבים טיפה..

אני מקווה שזה יעבור חלק, לכן אני מתכוונת לישון, והרבה.

אני צמה...!

יש שיטה שאיתה אפשר להעביר את הצום בקלות ~ טוב לפחות לי זה עוזר! אז ככה: בערב יום כיפור אני אוכלת אבל אוכלת מזהההה טוב! אחר כך יוצאת סתם להסתובב עם החברים שלי עד 7:00-8:00 בבוקר ומ-8:00 ככה עד הערב ישנה! כי מתי מתחילים להרגיש את הצום? ביום השני..! ו-ביום הראשון אני קצת שבעה... בכל מקרה שיהיה ל-כ-ו-ל-ם צום קל! (למי שצם כמובן) LOVE מעיינו´ש

mor shani

New member
שיטה מעולה! וואי תודה- עזרת לי! ../images/Emo6.gif

ו... גמר חתימה טובה לכולם!!!! LOVE U ALL מורושק´ה!

אני צם ../images/Emo13.gif

דרך אגב... החלק הקשה הוא הצהריים....חם והכל... בערב הראשון קצת צמאים. בבוקר קצת רעבים. בצהריים מתים. בלילה השני לא מרגישים כלום ובכלל לא רעבים
זה הבעסה...עד שזה נגמר אני בכלל לא רעב...

אני צמה וגם מסתובבת

אני ממש רוצה ללכת להסתובב מחר בערב חייבים! פשוט חייבים להסתובב ביום כיפור! אני מקווה שהצום יהיה קל -מיכל-

למעלה