לכולם!

סיון b

New member
לכולם!

אחרי שקראתי את הודעותיהן של מאיה ורחל, אני רק רוצה להתנצל אם פגעתי במישהו או לחילופין, אם לא הייתי שם בשביל מישהו כשהיה צריך אותי. יכול להיות שתגידו, שנורא יפה להתנצל אחרי, אבל אני באמת באמת מצטערת אם זה מה שקרה, ואם אכזבתי מישהו. אתם יודעים בדיוק איך אני מרגישה כלפי כל אחד ואחת מכם, כך שפגיעה או חוסר התייחסות בהחלט לא היתה הכוונה!!! שוב, סליחה. ואוהבת את כולכם. באמת! מבטיחה לזכור אתכם בשבועיים האלה כאנשים נפלאים שזכיתי להכיר. סיון

סיון b

New member
גילגול נשמה,

מבטיחה לחזור. אולי אפילו עם כוחות מחודשים לכל מיני דברים.... (שלוש נקודות...). קיבלתי את המייל שלך - ותודה!!! אוהבת אותך המון, סיון

סיונוששששש ממש לא

פגעת לפחות לא בי באופן אישי. נהפוך הוא אני חושבת שבאיזה שהוא מקום לא במפורש דיברתי גם בשמך. אני רוצה שגם תרגישי יכולת לדבר בפורום כשרע לך, וגם כשאת שמחה ומאושרת. אני רוצה שתברכי בוקר טוב , כהרגלך המקסים את כולם, ותכניסי חיים. אבל גם תרשי לעצמך לדבר על מה שכואב , כשכואב. תחזרי מהר אל המשפחה, שלך מחכה באהבה יום קסום רחל-נשמה

סיון b

New member
רחל, נשמה,

את לא יודעת כמה טוב עשתה לי ההודעה שלך. שמחה שלא פגעתי בך. שמחה שדיברת בשמי, כי גם אני הרגשתי כך לפעמים, ולאחרונה לא אמרתי דברים שהציקו לי באופן אישי. איכשהו הרגשתי צורך לשמור על אופטימיות וחיובים. נראה היה שזה מה שציפו ממני. שמחה שדיברת בשמי. שמחה על הכל בעצם. ואין לי מה להרחיב. רחל, שוב תודה! ואני כאן עד אחרה"צ אז תהיו בקשר. אוהבת המון, סיון

למעלה