לכולם...

לכולם...

אני נכנסת לפורום כל כמה דקות ובודקת אם מישהו הגיב להודעות שלי ואני פשוט מצפה לשמוע מכם. איזה טירוף......... מה הולך פה......... אני פשוט מתפוצצת. במקום למצוא מילים אני פשוט אשתוק קצת (ואולי גם אעבוד קצת) תכתבו לי........ שלכם טל

Mאיה

New member
אני לוקחת את השרביט...

ואהיה הראשונה (את הכתר כבר לקחתי
) טלוש, איזה התרגשות...מבינה אותה, גם אני חשה זאת! תעבדי כבר, שלא ינתקו לך את האינטרנט... בעצם, לאור הדיווחים האחרונים...זה לא ממש משנה
-אז תשארי כמה שרק תוכלי.. love u 4ever, Mאיה.

סיון b

New member
טלטול

אני אוהבת אותך כל כך! לא מרגישה הכי טוב שבעולם, אבל עדיין אוהבת אותך גם אם אני לא כותבת הרבה.... גם אני בעבודה, וכל כמה זמן נכנסת לבדוק אם יש חדש... אני פשוט לא כ"כ מגיבה, כי... לא נראה לי שיהיו מעונינים בי כרגע. אז אני מגיבה לשלך סתם כי נכנסת לי ללב.... וואוו, אה??? אוהבת המון, סיון

זהרי

New member
רק שניה רק שניה

גם אני אוהב את טל...וזה עוזר לי? היא לא מתיחסת אליי היום...
ולך סיונוש שלחתי...את המייל... תקראי תחשבי תשקלי תחליטי תחייכי ותעני זהרי

מי לא מתייחס אה?...............

אתה פשוט לא קורא את כל התגובות שכתבתי לך.
אפילו אם אני לא שם אני כן כאן. יום אחד אני אחלוק איתכם כמה מהשירים שלי ואז תראה שיש לך מתחרה ראויה.. סתם אני לא מתחרה יש לשנינו מקום בכוכב להרגיש טוב.. האמת היא שיש מקום לכולם (כולם כבר אמרתי?). תמיד שלכם באהבה נ.ב מתי שרק תרצה זהר אני כאן טל

טופטול!!!

היה פעם פעם תוכנית.. על טופטול. חתול מאוד חכם.. טופטול תמיד מעל כולם. ראש החבורה.. אז לאחי הקטן קוראים טל.. והוא קטן. ולא מבין שזה מחיבה ואהבה.. אז הכינוי עובר אלייך.. נדבקתי! ובקשר לחצי? אל תדאגי.. באיזשהו שלב זה כבר יהיה יותר מ1. חח שני

טלוש לעבוד ומהר!!!!! ../images/Emo6.gif

תגידי מה את חושבת ישלמו לך משכורת , ואת גם תבלי בפורום להרגיש טוב , כל שעות היום
, ועוד אומרים שהעבודה שוחקת , כשאת מהפורום כל היום צוחקת , מי
, מי
, אמר שהעבודה משעממת, נדושה ושיגרתית, כנראה לא הכיר את הפורום המקסים. תגידי טלוש קפה עם עוגת תמרים קיבלת הבוקר
בטח לא, יפעת ביקשה למייל פרוסת עוגה , כל כך התענגה המתוקה על הטעימה שכבר עם כח הטלפטיה, שלחה את כולה לאיימייל שלה.
טוב אז אולי אציע לך ארוחת צהריים
, עם איזה כוס של
ואאחל לך בתאבון יקירה. רגע , רגע תעזבי כבר את ה-
, לא אמרתי לך כבר להתחיל לאכול :)))) נשמה יקרה עבודה מהנה מחכה לפגישה רחל-נשמה וואו אני מרגישה כמו אישה בהריון, שמחכה שהרופאים יגידו לה מתי הלידה, ככה זו הציפיה לפגישה, עם הקבוצה המקסימה.

רק לילה

New member
טלוס (מצטארת אל הטאויות)

יס הסבר למאוה למה זה קורה.... נכון סזה ממכר??? אני קם כל כמה זמן באה ובודקת.... אבל לא מקיבה הרבה כי המקלת לא מסהו כמו סאת רואה... אז אני מצטארת מראס.... יארה (אפילו זה כתוב בטאות..)

Mאיה

New member
ואת!!!

את כרגע הרגת אותי מצחוק.. חההההההההה לא יפה לצחוק על אחותך!!, לא יפה!! חההההההההה

לא צחקתי!!

ורק בגלל שחשבת לרגע ככה. אני אפילו אתרום אות אחת. את הע´ לפחות! לדקה 2.. היא גם ככה 2 רחובות ממני.. נתחלק.. נשתף. כמו אחיות טובות ואוהבת. אוהבת!

deep ocean

New member
טלוש יקרה

לא יודעת אם קראת את ההודעות שלי אם לא-לא נורא גם הזכרתי אותך באחת מההודעות פשוט כל ההודעות עברו לעמוד הקודם אוהבת אותך ואת כולם! מיכלוש

זהרי

New member
לך אוקיאנוס

נעים לראותך בשעה כזו למרות שאתמול הנני מייצר על ההתנתקות שלך שכזו אבל כעת את תקועה איתי אז נפיק את המירב ..או ש..ברחי..
זהרי

deep ocean

New member
האמת שנראה לי שאני אהיה קצת בפורום

כי כדאי שאני אתעייף קצת לפני השינה....קראת מה היה לי אתמול- שלא ישנתי כל הלילה בטח. הלילה יהיה שונה. גם בן נתן לי עצות היום, וגם מרטין (המטפל האלטרנטיבי שלי) נתן לי עצות מעולות-חייבת לציין שהעצות שלהם היו דומות. במחשבה שניה, טלוויזיה זה יותר מעייף נראה כבר :) אתה לא הולך לישון? כמדומני אתה גם לא ישנת כל הלילה...

זהרי

New member
כן קראתי מהעבודה

את מה שהיה איתך אתמול והיום אצלי זה מסובך אני לא יכול לישון הרבה חיי יותר מאשר מסוגל מכביד על הגוף מעבר ליכולת הטבעית ואני ממשיך לא עוצר באדום...לא עוצר באדום.. זהרי

deep ocean

New member
ותקרא את הסיפור שכתבתי

משום מה זה לא עלה למעלה הסיפור נמצא בהודעת המשימה של מאיה. יצא בסדר לדעתי. לא כמו שלך...נו, אבל עליך אף אחד לא יכול בכישרון, זה כבר סגור ממזמן.

זהרי

New member
´קראתי

ואיני מנתח את הסיפור ברגע זה אבל זה עוד יגיע בהמשך ולגבי החולצות וההפשטה... מותר להנות מפרחי הבר..אסור לקטוף... טוב מראה עיניים ממגע ידיים...( פתגם פמיניסטי סיני עתיק) והעיקר רוצה כבר לחבקך ו... ראיתי אתמול בעינייך המון המון..בזמן שאת דברת ..אני הבטתי מהצד... אוהב זהרי

deep ocean

New member
הממממ

בקשר לליהנות מפרחי הבר לי מפריע שגברים מרשים לעצמם ללטוש עיניים ולא מכבדים את גוף האישה יש לי הרבה טענות לגבי זה אבל הכל נובע מחינוך-תקשורת-סוציאליזציה-סרטים שלומדים מהכל שנקודת ההתייחסות לאיזה כאל אובייקט מיני היא מקובלת עזוב, אתה לא רוצה שאני אתחיל לכתוב על זה כי זה לא ייגמר לעולם וזאת שיחה לפנים מול פנים אם בא לך לשמוע את תורתי. ומה באמת הבטת בי מהצד? :))))

למעלה