לכולם...

לכולם...

היי! טוב אז הביאוס לא ממש עובר.. הוא רק מתגבר מאוד מעודד להיכנס לכאן ולראות שאני מעניינת אנשים זותומרת אני לא מזלזלת רבע שניה בכם או בפורום אני אומרת ברצינות .. זה עושה ממש טוב.. התקופה הזו פשוט חרא..(סליחה על הביטוי) איך אפשר להפסיק לאהוב מישהו יש איזושהי נוסחה? אני מאמינה שהכל מסתדר לטובה בסופו של דבר אבל מתי יגיע כבר הסוף? היום חברה שלי נכנסה לאותו מצב שאני בו והיא משתגעת היא חבר שלה נפרדו כבר פעם וחזרו ועכשיו יש את אותו סיפור היא משתגעת, גם היא רוצה להפסיק לאהוב אותו ואצלם זה אפילו יותר רציני זה בהפסקות של 8 חודשים.. איזה באסה... איך אני אעודד אותה כשאני לא יכולה לעודד את עצמי למרות שדי הצלחתי להוציא אותה מהבאסה.. למה אני לא מצליחה להוציא את עצמי? טוב אני נראה לי אזוז לישון לפני זה... אני אוהבת אתכם כל כך על זה שאתם פה על זה שאתם לא מתייאשים ממני שלא נמאס לם לשמוע אותי מקטרת.. (נכון?) ועל זה שאתם אתם... וזה פשוט ככה אני אוהבת כל אחד ממכם כל כך אני לא יכול הלתאר במילים.. זה מקל ושוב .. אני אוהבת אתכם.!!! איב

Mאיה

New member
איבושששש

אהבתי לקרוא שאת הצלחת לעזור לחברה שלך לצאת מהבעסה...למה שהיא לא תנסה לעזור לך? אני לא חושבת שאהבה נגמרת ביום אחד, כמו שהיא לא נוצרת ביום אחד. התאהבות, הדלקות זה מה שקורה בהתחלה, רק יותר מאוחר באה האהבה, כשלומדים להכיר... ולכן, קשה לך להפסיק לאהוב אותו. זה לוקח זמן, את יודעת. כשם שלקח לך זמן לאהוב אותו. מחבקת אותך,
Mאיה.

מתגעגע אלייך עוד לפני שנפגשנו...

חכי, חכי, החיבוק בדרך אלייך... קבלי הקדמה וירטואלית:
יפה - ועכשיו תרשמי לעצמך טוב טוב ותזכרי: אני אוהב אותך. שלך, בן

למעלה