לכולם!

לכולם!

אני יודעת שחלק יגידו שאני צומי וחלק יגידו שזה סתם בשביל הפוזה........... אבל לומר תאמת אני לא מרגישה מעריצה אמיתית.... כי לא הלכתי להופעה (בגלל אמא שלי המטומטמתתתת) והיה לי כמה סיבוכים איתכם.. (המבין יבין) ועכשיו גם לא יכלתי להיכנס לצ'ט על הלוי... (שגם זה בגלל האמא המפגרת שליייייייי) שתבינו הייתי אמורה ללכת לחברה ועד שהגעתי לשם אמא שלה אומרת לי: "לא אי אפשר אני לא מרשה לכן כי אחותה ישנה" זהו הלכתי לקבור את עצמי מרוב טימטום ודיכאוןןן מקווה שתבינו .קרן.

זה לא רק זה...

זה גם הקטע שהיא ידעה על זה ועשתה לי דווקא! ועכשיו לכו תדעו אם היא לא עירבבה חומרים בכוונה בכדי שלא אלך להופעה.... טוב עזבו אני רוצה לצאת מהדיכי! כשיחזירו לי תצבע למחשב אני בטח אהיה מזה מאושרת חחחחחחחחח יום יבוא ואני אקנה מחשב חדש! אחד כזה שלא עושה בעיות..... נ.ב. שנים אני עוד אגיד תמשפט הזההההה

בובייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!

אני נכנסת מאנשים..:)או מהביצפר כמו עכשיו:)אני בסיירת אמורה להיות ונכנסתי לאינטרנט מהספרייה:) בוביייים אני מתגעגעת אליכם!!פוווווו

ואת קוראת לעצמך לא מעריצה?

אם לא היית מעריצה אמיתית לא היית מרגישה ככה... אם רק הייתם יודעים כמה הופעות/מפגשים/דברים בטלויזיה ואינטרנט הפסדתי(על נינט) צאי מזה.. מה נסגר איתך... דיימונדז... עם כל הכבוד אנחנו בני אדם...

Britney Boy

New member
אני שמח שבזכות האירוחים האלה

הפורום יותר תוסס כבר:) תתכוננו ללימור

קרן מתוקה...

זה ממש לא היה בידיים שלך....את לא צריכה להרגיש ככה...ממש לא!! ואל תכעסי על אמא שלך..אני בטוחה שהייתה לה סיבה מוצדקת... תץנסי להבין אותה בראש בוגר טיפה... וחפיףףף אם פיספסתץ...יהיו לך הזדמנויות יותר גדולות!!קחי
ו
!!:)

למעלה