לכולם,

לכולם,

היי אנשים!!! החלטתי שהקרירה הכתבתית שלי הגיע לסופה. מקווה שנהנתם אני אוהבת את כולכם!!!! אהבתי לקרוא על הפנטזיות שלכם אבל זהו. כואב לי להיפרד אבל בעצם כל פרידה היא עצובה. אוהבת אותכם מאוד!!! נשיקות רטובות לכולם תמשיכו לחלום. שלכם תמיד שחור של מלאכים

bugbuster

New member
חמד, לא.

פשוט לא. ואת יודעת כמה אני מרגיש אליך. אומר זאת ללא היסוס, ללא פוליטקלי קורקטנס, פשוט ככה. את לא חייב כלום לא הסברים ולא סיבות, וודאי שתעשי כרצונך אבל אהיה חסר אותך מאוד מאוד. קחי אויר. תני למצבים להמשיך, לאוו דווקא לחלוף אבל להמשיך, להתפתח, כשאת יודעת שפורום פנטזיות הוא תמיד לגביך פינה חמה חמה חמה. לא, פשוט לא, יקירה, הישארי גם אם תהיי בפסק זמן ארוך. אני ממש מבקש. שלך.

mr_lonely

New member
../images/Emo24.gif

למה להחליט החלטה כזו גורפת ? תחליטי שאת עושה הפסקה... תחליטי שאת כותבת ךמגרה אבל אל תחליטי שהקריירה שלך הגיעה לקיצה ! עוד חזון למועד ! היי שלום והיי ברוכה...באשר תהיי !!!

blackwedding

New member
הגעגוע...

אחחחחח, הגעגוע... מה עושים עם זה? יש תרופה למחלה?! אני עוצם את העיניים ואת שם או יותר נכון כאן ממש לידי, צמודה אליי כמעט הופכים לגוף אחד הקול הזה שלך שמרעיד לי את הלב המגע ששולח אותי לעולם שכולו טוב אויי, מלאכית קטנה שלי מה אני עושה עם הגעגוע?!?!?

תודה רבה!!!

תודה רבה לכולם אולי יום יבוא ואני יחזור אבל אני מרגישה עכשיו יותר מדי חסומה בשביל לכתוב. אני אוהבת אותכם במיוחד אותך באגבסטר תודה על התמיכה שלך. תודה לכולכם שהגבתם למה שכתבתי והענקתם לי פינה חמה במקום שאני כל כך אוהבת ומעריכה. נשיקות לכולם ממש ריגשתם אותי אתם גורמים לי לרצות להישאר אבל אני לא יכולה לעשות את זה אולי עוד כמה זמן אני יחזור אוהבת אותכם נשיקה שלכם תמיד שחור של מלאכים

למעלה