לכולם

ANGELIKIKI

New member
לכולם

טוב,כפי שכבר סיפרתי אני גלי, אני בת 20. אהבתי הגדולה לאירון מיידן החלה בגיל 9 כשאחי היה מקשיב לאירון מיידן והיה מתרגם לי שירים שלהם, כדי שאוכל להבין את הסיפורים מאחוריהם. כמה שנים מאוחר יותר הייתי כבר מקשיבה להם "עצמאית". אני ואחי (היום בן 25) היינו מסתובבים בת"א ומחפשים תקליטים של אירון מיידן, ודיסקים נדירים (בעיקר של פול, וברוס סולו ואירון מן) . המוזיקה שלהם היא חלק ממני כי גדלתי עליה. רציתי לשאול כמה זמן הפורום פועל, וכמה חברים יש כרגע. אני מצרפת תמונה שלי, תשלחו גם אתם:) אל תדאגו הפורום יקום לתחיה!
 

matt hensley

New member
ברוכה הבאה :]

את נראית טוב.. הממ אין לי מושג כמה הפורום פעיל..שיחזור מנהל הפורום הוא יגיד לך.. והנה תמונה שלי :] (די מטרידה אבל זה מה שיש חח)
 

wasted years

New member
חחח תמונה נחמדה..

חבל רק שהאיזרי האלה מאחורה נכנסים בתמונה גם.
 

ANGELIKIKI

New member
נימרודל

כן הוא אח טוב, אנחנו בקשר מצויין- עד כמה שאפשר כי הוא גר בחו"ל. לפי השיער נימרודל זה נימרוד ורפונזל? או שסתם אני ממציאה?
 

נימרודל

New member
חיחי ../images/Emo13.gif

אכן יש לי שער עבות. אבל זה לא קשור
נימרודל היא דמות משנית (מאד משנית) בשר-הטבעות. היא מופיעה רק בשיר אחד ובנספחים. ובנוסף, ללהקת "קאמל" יש שיר הנקרא נימרודל.
 

itaikuskus

New member
אני חדש ואין לי תמונה

אני איתי בן 12 רציתי לשאול מה איירון מיידן מנגנים והאם שווה להאזין להם...
 

ANGELIKIKI

New member
ובכן הבט

הם מנגנים הבי מטאל למרות שהדעות לעיתים חלוקות לגבי ההגדרה המוזיקלית שלהם, לדעתי זה המונח הכי טוב לתאר את הסגנון. כמו שבטח אתה יודע מוזיקה זה עיניין של טעם, לכן עליך לעשות דבר אחד לנסות ולהיוכח. כל דיסק של איירון מיידן שונה מהקודמו, והיו ללהקה שלושה סולנים במרוצת הזמן, לכן גם אם תשמע דיסק אחד לא בהכרח תוכל לעמוד על טיבו של האחר. אני לא בעד להוריד ולצרוב מוזיקה מבחינה מוסרית, ואני מנחשת שאתה לא רץ לקנות דיסק, לכן אני מציעה לך להשאיל ממשהו אם יש לך אפשרות. אם לא גם לחנות דיסקים ותבקש לשמוע שם, המלצות חמות לדיסק/ שיר מסויים אני בטוחה שחברי הפורום יוכלו לתת לך.
 

itaikuskus

New member
עצה

"אל תאמין במשהו רק בגלל שאיש חכם אמר אותו" אני סתם התבדחתי...אני מכיר את איירון מיידן טוב טוב ואני לא בן 12
אבל סחה על ההשקעה.
 
למעלה