לכולם! רציתי לדעת מה הקטע עם הענת הזות כי אין לי מוסג מי היא.... תספרו לי הכול!!
ל ל ו ל י1 New member 24/8/04 #1 לכולם! רציתי לדעת מה הקטע עם הענת הזות כי אין לי מוסג מי היא.... תספרו לי הכול!!
P p r u d e n s New member 24/8/04 #2 ושוב../images/Emo176.gif ענת היא פרה מעצבנת שהחליטה לסחוט את הבנת מהקומיקס כי היא יודעת סוד אפל שלהן, אז הן האדימו אותה בפורום. קאפיש? יופי.
ושוב../images/Emo176.gif ענת היא פרה מעצבנת שהחליטה לסחוט את הבנת מהקומיקס כי היא יודעת סוד אפל שלהן, אז הן האדימו אותה בפורום. קאפיש? יופי.
M MiTzi Miau New member 24/8/04 #3 שני דברים ../images/Emo181.gif א.זה כתוב בעמוד הזה כבר ב. שמעת על המושג "נצל"ש" או למה שרשור חדש על כל שאלה קטנה? זה סתם מציף.. כבר אמרנו לך אתזה.
שני דברים ../images/Emo181.gif א.זה כתוב בעמוד הזה כבר ב. שמעת על המושג "נצל"ש" או למה שרשור חדש על כל שאלה קטנה? זה סתם מציף.. כבר אמרנו לך אתזה.
M MiTzi Miau New member 24/8/04 #5 הסבר |שמאל ../images/Emo181.gif ניק אדום בפורום זה אומר סוג של מומחה פורום כמו בימי הולדת ומתנות, יש 2 בנות שהניק שלהן אדום כי הן תותחיות טוב להתייעץ איתן אז אותה האדימו גם כי היא איימה עליהן.
הסבר |שמאל ../images/Emo181.gif ניק אדום בפורום זה אומר סוג של מומחה פורום כמו בימי הולדת ומתנות, יש 2 בנות שהניק שלהן אדום כי הן תותחיות טוב להתייעץ איתן אז אותה האדימו גם כי היא איימה עליהן.