לכולם

Metal_F

New member
לכולם

לא קצת התלהבתם יותר מדי מהצ`ילי פפרס.....? אלוהים כל כך הרבה להקות טובות הוזכרו כאן בפורום שעולות ובכלל לא נמצאות בליגה של הפפרס שהם נראים חובבנים לידן...אז מה כל ההתלהבות?...חוצמזה יהיו שם מלא ערסים מטומטמים. אני לא מכלילה אבל כולנו יודעים מהו קהל היעד של האלבום העונה לשם קליפורניקיישן.

HadesK

New member
המ... לא... לא התלהבנו יותר מידי...

זה דורש המון התלהבות , הלהקה זאת קיימת כבר כמאט עשרים שנה וסוף סוף הם מגיעים ארצה!!! הללויה!!! Hades

sOrCeReSs

New member
אמממממממ

אני אישית ממש לא אוהבת אותם עכשיו יש להם שירים מגעילים פעם הם היו על רמה... (פעם) ובאמת עדיף כבר לקנות את הדיסקים שלהם...(בעצם עדיף לקנות דיסקים אחרים..)

Sham 69

New member
בקשר לרד הוט...

באמת לא צריך להתלהב מהם אני אישית לא אוהב אותם... וגם את החומר הישן אני לא אוהב לדעתי זה הכל זבל .. זבל ... זבל חוץ מהבסיסט שלהם.. שהוא מצויין, אבל אני לא סובל את האישיות שלו ושל אנטוני.. שנייהם ממוסחרים בטירוף, עושים פוזות למצלמה בשביל הכסף, אפילו הגיטריסט שלהם מודה ברמת מסחור הגבוהה שלהם.. בקיצר, שימותו רד הוט, ויש הופעות בקיץ בהרבה יותר טובות.. אז תחסכו את הכסף, כי הלהקה הזאת לא שווה יותר מ200 שקל.. 290 (חחחחחח) אגב, קראתי בעיתון את כל העניין הזה לפני כמה זמן, הם היו אמורים לבוא שנה שעברה, אבל הבניזונות האלה הבינו שהם ירוויחו יותר כסף בסיבוב הופעות בארה``ב, ולכן הם ביטלו את ההופעה בארץ.. אני לא יודע מה איתכם, אבל לי ולחברים שלי הם לא עושים טובות.. הם תמיד יכולים להזדיין מהארץ ביי .... אגב.. אורן.. אני יירה בך:)

pows

New member
הסגנון השתנה

נכון, הם באמת נרגעו קצת בסגנון אבל החומר האחרון שלהם גם נשמע בן זונה ויש בו דברים גאוניים , ואם יהיו שם ערסים נתגבר על זה אני וחבר שלי אוהבים כאלה מצבים עם ערסים ודרך אגב גם ברוק עצמאות היו ערסים......

Sham 69

New member
ערסים..

ערסים בתחת שלי וזה לא ערסים.. זה סטייליסטים הומואים שהולכים עם בגדים שמבליטים להם את הביצים עזבו אותכם... 290 שקל... אפשר לקנות עם זה איזה 3-5 דיסקים או ללכת להופעות בהרבה יותר שוות שמעתי שהלווין מגיעים לארץ בקרוב אולי

pows

New member
לא לא לא, לא סטייליסטים אלה ערסים

מסוג הלבושים ב ARISTO (אני לא אומר משהו נגד חברת הבגדים אבל לטעמי זה זבל ופשוט כל ערס ממוצע שמכבד את עצמו לובש בגדים של החברה) וגורמטים ששוקלים טונות ומגיעים עד הבטן לכאלה ערסים אני מתכוון שהיו ברוק עצמאות

RoNa_y

New member
אם הלווין באים

אז מישהו יודע מתי הם באים? ומתי יתחילו למכור כרטיסים ואיפה?

למעלה