לכולם!

OFIRB9

New member
נתערב

שזה ההוא שעשה את מיאו בפוקימון, בהמטארו הוא עושה 3 אוגרים שונים ועוד בני אדם ועוד שיר הפתיחה...לא הגזים אבל אני אישית, מעדיפה מדובב של זאב בודד כמו שצריך, ובוא נגיד זה לא חסר, דאמט...עלתה לי בראש מחשבה מפחידה........... תחשבו על טראנקס עם הקול של סטו קאיבה........מי מתערב איתי???

לא

בטוח שזה לא מיאו מפוקימון =\ אבל את צודקת הוא מדובב הרבה בהמטארו, וגם את שיר הפתיחה. המדובב של איקרוס זה המדובב שבכל סדרה מצוירת מדבב את הנשרים והעופות, ובמיוחד באולפני "וידאופילם אינטרנשיונל". כמו בסדרה- "פנטג'ירו" שגם שם הוא מדבב את הנשר השחור. (בלעחס, שנאתי את הסדרה הזו)

lgmtk

New member
סטו? אולי...............

אולי למיראי טראנקס - אבל לרגיל או לצ'יבי לא.

king kazabubu

New member
האמת עלה לי לראש הקול

של לאונרדו מצבי הנינג'ה... יהיה מצחיק לשמוע "סייאנים נלחמים בכבוד"!!! אני אמות מצחוק...

Seto¥Girl®

New member
לא, זה לא יהיה סטו ^_^

לסטו יש קול של רשעים מסוקסים (*אהם*סטו*אהם*גבריוליס*אהם*) אבל... תחשבו... הזוועה.... טראנקס עם הקול של טל מוסרי! לאאאאאאא! או יותר גרוע! עודד מנשה!!!!!!!!!!!!!! ;_; הזוועה! הזוועה!!!!!!!!!! ולעזאזל איזה קול תקעו ל"שומי" (אוי מה הם זוג נשוי שהם קוראים לו ככה?!) זה קול הרבה יותר מדי בוגר... ולמה לעזאזל צריכים לנקב את הצוואר של פיקיל'ה כמו מסננת!?!?!? >_< אני חושבת שבטח יתקעו לו קול כמו שהביאו לטריסטן או לג'ואי/אוליבר...

ashkeloni

New member
בקשר לפרק של היום

תכתבו לי גם היום מה קרה... גם היום אני לא בבית

OFIRB9

New member
גם אני לא בבית

נקווה שאני יצליח לתפוס תטלויזיה.... אני מתה לראות את קאמה סנין ובולמה כשדים משוגעים ^^

bonomami

New member
אוףף קמה סנין כזה חרמן שזה מעצבן או

תי!! אוףף אני ממש מתחילה לשנוא אותו..

Brolly

New member
חחחחחח, זה כל הקטע המצחיק בו ../images/Emo3.gif

קאמה סנין הוא ה"אליל" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לו את אוסף חוברות הפורנו הכי גדול בעולם רק שתדע/י

ashkeloni

New member
המממ

רואים אותו גם בסוף Z אם אני לא טועה ורואים אותו בתחילת GT

Brolly

New member
קאמה סנין מת מתישהו בין סוף ג'י טי

לספיישל... קאמה סנין שתה מים ממעיין נעורים כמדומני, זה לא גרם לו להיות בן אלמוות, אלא האריך לו את החיים בכמה מאות שנים

למעלה