לכולם

לכולם

שלוםםם אני סוניה המהממת פשוט החלפתי שם כי לא זכרתי את הסיסמא שלי בקשר לתמונות של לירון אז חברה שלי נסעה לבית של ההורים של לירון בכוכב יאיר ולירון הייתה שם אני ישים לכם חוויות מאותו יום שחברה שלי רשמה בפורום אחר אז תהנו

הנה הפירוט מפי חברה שלי

היום בערב נסענו לכיון לירון,לא משנה מה איפה מתי למה ואיך... נשנכנו אליה לבית, עם ענקית מלאה בקצפת,שרשום עליה-"לירון,תמשיכי להיות את כי יותר מזה פשוט אין"...מלאה בלבבות ובשוקולד... פרחים ענקיים להורים המקסימים שלה, ו 2 שקיות עם מתנות... ישבנו איתה בסלון של הבית-(אני מספרת את זה ברוגע,אבל שם הייתי הכי לחוצה ומרוגשת בעולם,וגם עכשיו כולי רועדת שאני מספרת על זה)... הבאנו לה את המתנות-(אני אייל וסיון): 1-מצית של זיפו שחרוט עלייה-"ללירון באהבה"..היא התלהבה ממנה, ואמרה-"יואו...יש לי מצית של זיפו..."...ופתחה אותה... 2-שרשרת כסף אמיתית מדהימה עם חמסה קטנטנה,בצבע ירוק למזל,רשמנו לה ברכה: "ללירון,מקווים שתהני מהמתנה למרות שאנחנו נגד עישון אבל לא נורא..."היא קראה את זה וצחקה... אחרי זה היא לקחה את השרשרת ופתחה את הקופסא,שהיא ראתה את מה שיש בפנים,היא התלהבה ואמרה שהיא לא מאמינה, ושזו הולכת להיות שרשרת המזל שלה ושהיא לא תוריד את זה בחיים...ענדתי לה אותה בהתרגשות רבה...וכולי רעדתי...והיא הלכה להראות את זה למשפחה שלה... אחרי זה ההורים שלה הביאו לנו קולות שונות לשולחן, ופרוסות מה שהבאנו...והתיישבנו לאכול את ה, אמרתי ללירון שאני לא יכולה לשתות מרוב התרגשות והיא חיבקה אותי והרגיעה אותי...ישבתי לידה צמוד וכל הזמן היא ליטפה לי את השיער והרגיעה אותי...איזה מאמי... שאלנו אותה אם אפשר להצטלם איתה?! היא אמרה בטח, ואייל צילם אותי איתה על הספה... אחרי זה סיון ואחרי זה אייל הצטלמו איתה, דיברנו על כל התוכניות שהיא הייתה בהם, ועל משחק החיים, על המפגש של הפורום, היא אמרה שהיא נורא מצטערת שהיא לא הייתה כי היא הייתה בח"ל, היא ראתה את התמונות מהמפגש ושל ההקרנה של ה 2 פרקים וקראה לאמא שלה לראות איזה חתיכה היא הייתה...איזה מתוקה...... אחרי זה שאלתי אותה אם במסיבה עם יובל כספין, זה באמת היה טעות בבישולים או שהם באמת היו ככה ועשו טעיות עם המרקיז?! היא אמרה שזה נכון והיא עשתה את מה שיעל אמרה לה וזה מה שיצא, צחקנו על הקטע של יובל שאמר שהוא לא זוכר שהיה לחוח בתפריט... אחרי זה אייל אמר לה שהוא לומד משחק ודיברנו על הצבא וכל מיני נושאים, נגמרה לנו הבטריה במצלמה הדיגיטלית והיא קמה להביא לנו בטריות מהשלט של הטלויזיה שלהם-(נראה לי..) היא אמרה שכדאי לנו להצטלם בחוץ בחצר, בשמש...יצאנו החוצה לחצר, הייתי איתה לבד וצחקנו על זה שאני לא מאמינה שאני עם ליה...שאני עם השחקניתצ הכי מדהימה שאני מכירה והאישה הכי מקסימה בעולם!! היא צחקה ואמרה שהיא סך הכל בן אדם... אחרי זה דיברנו על ההצגה שלה של משחק החיים והיא אמרה שהיא הולכת ללמוד משחק יעני להמשיך ללמוד והיא לא בטוחה שהיא תשחק... אחרי זה דיברנו על הפלפון שלה, והיא אמרה שדי מתקשרים אלייה הרבה-(במילה שלי-מטרידים אותה-אמרתי לכם..) ואמרה שהיא החליפה מספר והפלפון החדש שלה זה לא שלה... אחרי זה דיברנו על כל מיני דברים, מרוב התרגשות עכשיו אני לא זוכרת, אבל אני יזכר אל תדאגו כל פרט חדש אני יעדכן אתכם... אהה סיפרנו לה על ההקרנה של הפרקים ודיברנו על זה, היא אמרה שהיה ממש כיף דיברתי איתה על המדהים שלי-ירון עצמון, והיא אמרה שהוא שחקן נפלא ובן אדם נפלא-(איזה כיף...) דיברנו על השחקנים על זה שהם ראו את הכל מאחורי הקלעים ושהם לא מאמינים שיש להם כל כך אהבה... אחרי זה אבא שלה רצה שלירון תלך לבקר ידיד, אז היא ליוותה אותנו לאוטו...ודיברה איתנו עוד הרבה זמן שם לידו, הכלב שלה חזי היה איתנו כל המפגש ממש חמוד, שחור כזה עם לבן קטן וליטפנו אותו והכל..אחרי זה צילמתי אותו עם לירון והוא ליקק אותה...אחרי זה היא נתנה לי במצלמת וידאו הקדשה לכל הפורום, המילה אחת היא מראוד שמחה ואמרה לכולם תודה, יש לי את זה בוידאו ואני ינסה לשים את זה במחשב...ואז בפורום. אחיה עידו היה איתנו...ואחרי זה שהיא ליוותה אותנו לאוטו באו ידידות שלה ואחרי זה היא חתמה לי על תמונה מהממת שלה-"לורד היפיופה והמדהימה- שיהיה לך רק אושר כל חייך,וים של אהבה... המון המון תודה באהבה גדולה לירון וייסמן וזהו, הלכנו לכיון האוטו, היא אמרה לנו לנסוע בזהירות, והצטערה על אותו יום בכספת שראינו אותה והיא לא באה להצטלם איתנו כי היא מיהרה...היא אמרה שהיא הייתה מלכה בדום בפעם הקודמת ואמרה לנו לבוא לרקוד איתה-חחחחחחח איזה מאמי.... בקיצור היא אמרה תודה איזה 10000 פעם, וזהו מקוה שנהינתם

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאוחחחחחחחח גם אני רוצה../images/Emo70.gif

די אני לא יכולה יותר
אני כל כך מקנאת אני כל כך רוצה לפגוש אותה אני מתה על הבן אדם הזה היא כל כך יפה וכל כך נשמה ונחמדה, אני גם רוצה
למה כולם פוגשים אותה ואני לא

אני לאאאא קראתי את זה וראיתי בתמונה

שזה איילללללללללללללללללללללללללללללללל יאאאאאאאאאאא

משוגעים../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אתם ממש פראיירים... יווו כולה שחקנית....
כמה מתנות הבאתם לה...למה
אבל, אני מפרגנת לכם... קבלו
ו-

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifכי הם ממש מעריצים אותה...

אני למשל יכולה להבין אותם כי אני ממש חולה על לירון, היא הרבה דברים בשבילי ואני מאוד אוהבת אותה אבל כל אחד ודעתו, את יכולה לחשוב מה שאת רוצה... לך אין אף אחד שאת ממש מעריצה והיית רוצה לפגוש

m G m

New member
צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

ג'ניפר
מאט
דייויד
קורטני
ליסה
מת'יו
רודריגו
גדי
גודשארלוט זייהו נדמה לי:| (הסדר לא קשור לכמות ההערצה..
)

אני אגיד לך מה...

לבזבז עליה כל כך הרבה כסף את זה לא הייתי עושה
זה שטותי לדעתי לבזבז עליה כל כך הרבה כסף... עדיף לקנות אוכל...

הוא בן אדם עם קשרים!!!

הוא חולה על נטי כמונייייייי ואניר ואה אותו במפגשים והוא היה מלאן פעמים בעיתון ויוה והוא נסע אחרי נטי לספרדדדדדדדד

mamosha

New member
מי טו מי טו../images/Emo70.gif

כן... כמו שקראתם... גמני... רוצה

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifחחחחח גיל! זוכרת../images/Emo35.gif

מה הקשר טומיטומיטומיטומי

למעלה