לכולם!

הרמיוני

New member
לכולם!

בבקשה!!!! כל מעריצי בארי פוטר עם איי סי קיו: כתבו ל 26546537!!!! ועוד משהו: רק למי שקרא עד הסוף את הארי פוטר השלישי עד הסוף: זה לא מעצבן שבסוף הארי לא גר עם סיריוס בלק? ושלופין עזב? ושבקביק נאלץ לעזוב את האגריד? שלא תבינו לא נכון - אני אהבתי מאד מאד את הספר השלישי, אבל לא חבל?

Padfoot

New member
גם אני B-(

את לא מתארת לעצמך כמה התעצבתי כאשר הארי לא זכה לגור עם סיריוס בסוף הספר השלישי ושפרופסור לופין נאלץ לעזוב מה לעשות, אם הכל היה מסתדר להארי על הספר השלישי אז לא היה טעם להמשיך את הסדרה, נכון? בכל אופן, בלי להרוס לך... כל הדמויות שהזכרת עוד יחזרו להופיע בספר הרביעי ובממשיכיו אל דאגה!

לא נורא...

היי! אל תדאגי, הארי וסיריוס בטח ישמרו על קשר. נכון, זה עצוב שהם לא גרים ביחד. אבל... אני בכל זאת חושבת שחלק מהרעיון בספר הוא שהארי תמיד גר בתחילה עם הדארסלים. לא? וחוצמזה... לא נורא שבקביק לא עם היגריד. זה לא נורא... תמשיכי לקרוא הארי פוטר!

לא נורא...

היי! אל תדאגי, הארי וסיריוס בטח ישמרו על קשר. נכון, זה עצוב שהם לא גרים ביחד. אבל... אני בכל זאת חושבת שחלק מהרעיון בספר הוא שהארי תמיד גר בתחילה עם הדארסלים. לא? וחוצמזה... לא נורא שבקביק לא עם היגריד. זה לא נורא... תמשיכי לקרוא הארי פוטר!

למעלה