לכולם!!!

שי 2K

New member
לכולם!!!

אז כמו שאולי ראיתם שוב שיניתי את השם משתשמש בגלל איזו בעיה ורציתי להזכיר לכולם ששלשום העלתי את הנושא שאולי גיי קיי רולינג תבוא מתי שהוא לישראל ואתם/ן העלתם/ן את הרעיון לכתוב לה מכתב בשם כל חברי הפורום ואני חושב שאולי כדאי שנתחיל לעשות קצת יותר מאשר לדבר: אני חושב שהשלב הראשון הוא לחשוב האם אנחנו מעונינים לכתוב לה מכתב ואם כן מה אנחנו רוצים לכתוב בו? -האם אנחנו רוצים לבקש ממנה לבוא לישראל ? -האם אנחנו רוצים לספר לה עד כמה פה בישראל אוהבים את הספרים שלה? -או שמה יש לנו רעיון אחר?... תחשבו על זה ואני ישמח אם כל אחד מחברי הפורום יגיב להודעה הזאת...

Hermaiony

New member
הסרט של הארי פוטר

למה את כולם מעניין רק מה שיהיה בסרט? כל העניין שנוצר סביב הארי פוטר הוא שהספר ניתק בני נוער רבים מהמסכים השונים (קולנוע, טלויזיה, מחשב) ועכשיו, עם יעשו סרט, אז הכל ילך. חוץ מזה, הסרטים שבאים בעקבות הספרים תמיד הורסים את כל ספר ומשנים לגמרי את כל העלילה. אמנם ג`יי קיי רולינג בודקת שלא יחרגו מהסיפור המקורי, אבל גם היא תאלץ להתגמש ולוותר, כי ככה זה בעולם הזוהר.

denisv

New member
סרט: התגובה

לדעתי הבעיה בסרט היא לא שמשנים קצת את העלילה אלה שמתי שאתה קורא ספר אז נוצרת לך בראש תמונה מסויימת של הדמויות והמקומות והסרט הורס את זה ע``י כך שמראה איך זה ``באמת`` נראה

Pottergirl

New member
בקשר לסרט והמכתב

בקשר לסרט: לדעתי הוא לא חייב להרוס את התמונות של הדמויות והכל שבראש שלך אני חושבת כך מכיוון שבספר השני ומעלה יש תמונות והן גם שונות ברובן לחלוטין ממה שדמיינתי לדוגמא סנייפ. אצלי הוא נראה אחרת לדמרי מהתמונה. אבל- זה לא הורס לי כלום כי אני מתעלמת מהתמונות ונשארת עם הדימיונות שלי, וכשמתרחש אירוע מסויים אני מדמיינת (ניקח את סנייפ כדוגמא) את סנייפ גם לפי התמונה וגם לפי הדימין שלי וזה הרבה יותר כיף את הסרט אני אראה כמובן. (למרות שהשחקן שמגלם את הארי אפילו לא תואם לציורים על העטיפה, וחוץ מזה הוא ממש סתום- ``אני לא קורא ספרים כי זה משעמם , כולל הארי פוטר``- ציטוט שלו. בקשר למכתב: אני חושבת שקודם כל צריך לברר את הכתובת לשליחת המכתב. דבר שני- באמצעות הפורום צריך לגבש את תוכן המכתב, לאסוף חתימות וירטואליות ואמיתיות, ואז לבחור מישהו שישלח אותו בשם כולם וכמובן- לשלוח אותו!!!

denisv

New member
מכתב

אין לי בעיה לברר את הכתובת לשליחת המכתב. בקשר לאיסוף חתימות זה לא התחום שלי.

Padfoot

New member
עבודת צוות

אם ישיגו לי כתובת אז אני בשמחה אקח על עצמי (ואני בטוחה שיש עוד חברי פורום שירתמו למשימה) לאסוף חתימות ואז לשלוח אותן אז שלחו לי לאי-מייל את הכתובת [email protected] או אם יש למישהו מספר טלפון של הוצאת הספרים או של מקום אחר שמקורב לסופרת, אני אשמח להתקשר בתור נציגת הפורום

יפעת28

New member
אפשר להיכנס לאתרים

של ``בלומסברי`` או של ``סקולסטיק`` ולמצוא את הדואל שלהם שם. אולי אפשר גם דרך ``אמאזון?``

שי 2K

New member
את צודקת בהחלט!!!

למרות שאני ילך לראות את הסרט בשמחה אני בטוח שהסרט די יהרוס את ההנאה...

הקוסם

New member
לפי דעתי...

את צודקת במאה אחוזים, אם כבר ראית את השחקנים שיגלמו את הארי רון והרמיוני ,אז תביני למה אני מסכים איתך, בכל מקרה סיבה נוספת לכך שאני מסכים איתך היא שבספר אפשר לדמיין לבד את הדמויות איך הן נראות איך המקומות שבהם מתרחשים כל האירועים נראים ,וברגע שרואים את הסרט כל מה שדמיינת פשוט מתנפץ ונהרס

רחלי!

New member
אני אגיד לך למה

אני חושבת שכדאי בשביל כל אלה שלא שהם כמו אמא שלי-היא אומרת שהספר יותר מדי דמיוני והיא לא אוהבת ספרים כאלה דמיוניים, אבל לא אכפת לה על סרטים... אבל אני בכל זאת מסכימה שלמי שכן קרא את הספר זה יהרוס הכל. לדוגמה: מישהו ראה את הסרט ``הסיפור שאינו נגמר`` אחרי שהוא קרא את הסרט? הספר הוא בארך באורך שניים וחצי הארי פוטרים, והבמאים לא עשו אפילו עשירית ממנו! אני מקווה שהבמאים של הסרט של הארי פוטר לא יעשו ככה. נ.ב.: שמתם לב שסטינו לחלוטין מהנושא של ההודעה הראשונה (על המכתב לג`יי קיי רולינג)

denisv

New member
תגובה והצעה

הממממממ ,תשמע ,תראה ,תשמע...... הרעיון לא רע, כמעט בלתי ניתן לביצוע אבל לגמרה לא רע. הבעיות הן: א)לוח זמנים של הסופרת ב)המכתב חייב להגיע!!! ג)זה חייב להיות קשור לארוע ``הארי פוטר`` כלשהו(נגיד ראשון באפריל, הוצאת ספר IV בעברית) ד)הסופרת צריכה לרצות להגיע לישראל אי לכך מה שלדעתי צריך להיעשות זה: פניה ל``ספרי עליית הגג`` שאחראיים להוצאת הספרים בארץ. במקביל צריך לאסוף חתימות ולשלוח אותן במכתב. בנוסף נראה לי שצריך גם לפתוח אתר אסוף חתימות ווירטואליות, לפרסמו ב``פנאי פלוס``, ``ראש1`` וכו.. אחרי כתיבת דברים אלו זה נראה לי אפילו פחות מציאותי אבל ``אם תרצו אין זו אגדה``

רחלי!

New member
לדעתי

לדעתי אנחנו צריכים לכתוב לה מכתב עם חתימות אמיתיות או וירטואליות של אנשים שאוהבים את הארי פוטר ונגיד שם כמה אוהבים בישראל את הארי פוטר וזה, ונציע לה שאם אי-פעם יהיה לה זמן שתעצור לרגע או שניים פה בישראל כי אנחנו אישית מבטיחים לה ביקור שש כוכבים.

למעלה