לכולם

danielb

New member
לכולם

1. למי שכותב שהוא גמר את גולד וסילבר אות תקוע או משהו... לדעתי הוא לא רק עושה משהו לא חוקי, אלא גם לדעתי עדיף לשחק בגיימבוי ולא להרוס את כל ההנאה. ברור שבגיימבוי זה עדיף, כי אפשר להחליף פוקימונים וגם לערוך קרבות. 2. הייתי רוצה לדעת האם מקבלים EXP POINTS בקרבות בLINK CABLE ?? נ.ב מישהו רואה את ה``מי רוצה להיות מאסטר`` ? לא רק שזה שאלות ממש קלות, אלא גם הם מביאים את הילדים שלא יודעים כלום! שיביאו שאלות אמיתיות!

mr. man

New member
ערוץ שש

בכלל, בכל מה שקשור לפוקימון, ערוץ שש מפגרים! היה מתישהו ששאלו ``למה יש לכל הפוקימונים שמות מוזרים?`` אז טל מוסרי ענה שהשמות הם אותו דבר בכל השפות והם פשוט לא אומרים כלום. אם ככה, אז צריכים להיות המוני סוגי פוקימונים! יש ואניקוקו, טוטודייל, סרביי, סלבי... ומענין, Bulbasaur לא אומר כלום? Blastoise לא אומר כלום? באמת...

טל16

New member
חחח....

אתה מזכיר לי את הפעם שאני וחברה שלי התחלנו לחפש פירושים לשמות של פוקימונים בשיעור אנגלית. ולמרות שאין במילון, ידעתם שיש אבן שקוראים לה black onix? בקיצור ישבנו בערל שעה וזה היה כיף (בצורה מוזרה שכזו)... וטל מוסרי הוא סתם מפגר ואף פעם לא צריך להקשיב *לו*. אה ועוד משהו- יש לי מחר צו ראשון! :) אז יאללה... ביי!! טל

טל16

New member
תודה רוקט! ופוקגירל- זה לא כזה עקרוני...

אבל שיהיה :) טל

למעלה