לכולם!!!

ופוריאן

New member
לכולם!!!

היי...אני נרגש מאוד ואני רוצה לשתף אתכם במה שקרה לי אתמול! נחשו מה? אתם מכירים את הפסל הזה של ``כוחו של האחד`` שעומד בבתי קולנוע ונועד לפרסם את הסרט? אז איזה כייף לי!!! לקחתי את הפסל הזה מהקולנוע והוא עכשיו בחדר הקטן והמצוקמק שלי...ואני כל הזמן נתקע בכנפיים לוגיה אבל זה שווה את זה! נכון כייף? ולחשוב שאני היחידי בכל העיר שיש לו דבר כזה בבית...יש למישהו פה גם אותו?... ואפ-ופוריאן ~_~

the-cobra

New member
פשששששש תתחדש

רק אני עצוב בגלל שבסדרה וייפר למי שמכיר פוצצו את המכונית החלומית שאני מתכנן לקנות אבל תתחדש

Pikachuit!

New member
איזה !@#$%^*!!

אני לא מאמינה !!!!!!!!!!!! כוס !@##!^!@#$#$ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! לעזאזל !!!!!!!!!!!!!!! שבועיים לפני שהסרט הגיע לכאן התחילו לפרסם אותו .. וראיתי את הסטנד הענק הזה בעזריאלי .. (קניון השלום) ונכנסתי למשרדים וביקשתי אותו !! אני הצעתי אפילו כסף !! אני הצעתי על זה 300 שקל !!!! והם לא הסכימו !!! חשבתי שאולי בגלל שאני ילדה לא ייתנו לי .. אז הכנסתי את אמא שלי לשם ! וגם אמא שלי הציעה על זה כסף והם גם לא הסכימו !!!!!!! לעזאזל !!!!!! גם בשלושת הפעמים שהייתי בסרט הלכתי כל פעם למשרדים והם עדיין לא רוצים לתת את זה !!!!!!! איך השגת אותו ?????? אני חייבת את הסטנד הזה !!! הוא כל כך יפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the-cobra

New member
פשוט לכי ותגנבי את זה מה הבעיה

סתם פשוט תתני למישהו אחר לבקש לקחת את זה יכול להיות עכשיו יתנו לך

Pikachuit!

New member
רעיון טוב !

צודק ! אני פשוט אכניס את זה לכיס ! :) איך אפשר בכלל לגנוב דבר כזה !?

the-cobra

New member
פשוט מאוד

אני יביא את הוייפר שלי ואני יקח את זה אני ישנה צורה לדיפנדר מי שמכיר

the-cobra

New member
סליחה עד פה

אף אחד לא יורד על הסדרה הטובה הזאת .ואני יודע שהאוטו טוב כי יש לי אחד כזה ;-) כן יש לי בדיוק כמו בסדרה RT/10 אדום יפה

Dragonite

New member
300 שקל!?

תחשבי מה את יכולה לעשות בזה!? אני מציע לך ללכת עוד איזה שבוע, כשהסר ירד (יפסיקו אותו), ואז הם בטח ילכו לזרוק את זה, ואת פשוט תכחי אותו....................

ופוריאן

New member
לפיקאצ`ויית

מה??? 300 שקל? מה את משוגעת? את לא יודעת שאפילו אם היית מציעה 200 שקל הם לא היו מסכימים? זה עיניין של פרסום...מה שקרה אצלי זה שה``בהלה`` הגדולה לסרט נגמרה ואז הם כבר לא היו צריכים את זה ממש כי כבר כולם ידעו שיש את הסרט הזה כאן! פיקאצ`ויית כדאי לך לנסות מהר היום או מחר לבקש מהם-אולי גם אצלהם נגמרה ההמולה על הסרט...תנסי...מה יש להפסיד... ולכול אלה שחושבים שגנבתי אותו אז הם צודקים ואני גם מבוקש על ידי המשטרה על ידי הברחת סמים...אני פשוט ניגשתי וביקשתי-דההההה ואפ-ופוריאן~_~

Dragonite

New member
לא יודע, אבל אני דיי בטוח שאם היא הייתה מציעה להם 2000 שקל הם היו מסכימים... :cool:

למעלה