לכולם!!!!

לירן17

New member
לכולם!!!!

שלום אני חדשה פה בת 17 מבינה כנראה פחות מרובכם באגדות רוק אבל אוהבת מאוד מוזיקה (טובה לא סתם) וזהו בערך

RogerW

New member
שלום... גם אני חדש...../images/Emo140.gif

לא ממש... שלום לכולם... חזרתי אחרי מסע ארוך בזמן... אני רואה שהמקום גדל מאד... והמון פנים חדשות...

RogerW

New member
מסע קסום בתוך הזמן...

שלום פינק... מה שלומך ושלום כולם?? לא.. לא ממש מסע... סתם.. לקחתי הפסקה מהפורום... למדתי קצת על המוזיקה של הזמנים ההם... וגיליתי דברים חדשים... ואנשים חדשים.. וחזרתי עם קצת יותר ידע... (אני מקווה)

RogerW

New member
אחרי שכאן למדתי את החומר על האנשים.

אז הלכתי לשמוע את אותם האנשים... בעיקר בלוז ובלוז רוק... למדתי קצת.. אבל אל דאגה... אני עדיין עם ידע מוזיקלי די מוגבל
ועדיין שומע.. למרות שבקצב איטי.. אבל.. לא נורא... זה יותר טוב.. ונמתין עד שיתאסף מחיר האלבום הבא

או על זה בדיוק רציתי לדבר איתך

קודם כל נעלמת ליותר מידיי זמן, מועצת זקני הפורום תיהיה חייבת להתכנס בשביל להחליט על עונש מתאים
חוץ מזה ברוך השב
, אני מצפה לראות מה "למדת", כבר השבוע, יש את הבחירות לאלבומי החובה בבלוז רוק, נשמח לראות את הבחירות שלך

Paranoid Y

New member
עונש!!! טוב.. מגיע לי ../images/Emo13.gif

נראה שחזרתי בזמן המתאים להצבעה... אבל.. כמה אני יכול להצביע??(איפה החוקים)? למרות שבגלל שהתחלתי עם המוקרים יותר... הבחירה שלי תהיה מאד צפויה..

תראה

תלחץ על הקישור, תקרא על הכללים, ותבחר. בוחרים כל שבוע ז'אנר אחר השבוע בוחרים עשרה אלבומים של בלוז רוק. יש לבחור בין 8 ל 15 אלומים (לבחירתך) ולהסביר כל בחירה בכמה מילה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הי לירן מאחר ואנחנו לא מדברים על פיסיקה גרעינית, לא צריך להבין בכלום, רק לאהוב, אין לי ספק שתשלבי הייטב, נשמח לשמוע ממך עוד

למעלה