לכולם !

PoshKale

New member
לכולם !

אנסה להסביר את עצמי כמה שיותר: כל כך הרבה כאב, כל כך הרבה שחור, כל כך הרבה חום....חום מזויף... כל כך הרבה כותבים שרע, אני מבין...כאב, כל אחד יודע מה זה כאב... ולא משנה איזה סוג כאב, כי הכל יחסי, ככה שכולם סובלים באותה סירה. כל אחד והסירה שלו. אני לא מדבר עכשיו על לא טוב לי עם עצמי, אני לא מצליח ליצור קשרים, או סתם אני רואה שמיים אפורים. אני מדבר על השחור שנמצא בכל אחד ואחת בלב. השחור המגעיל הזה, שגורם להרס עצמי. הרס עצמי כן... כי בסופו של דבר אתם הורסים את עצמכם, אם לא תצאו מזה. לא משנה כמה יעזרו....אבל המצב לא יזוז חצי מילימטר אם אתם לא באמת תרצו. וגם כשמרגישים שבאמת רוצים....לא רוצים מספיק. כי אתם רוצים אתם יכולים. אז צאו מהחמימות המגעילה והמזויפת מהשחור שבלב. תהיו יותר קלילים. תחשבו יותר באיזי...ובטח חלק מכם [רובכם אני מניח] יגידו - הוא קטן, לא יודע על מה מדבר. אין לזה גיל, תהיו מודעים, ותהיו קלילים. אל תחשבו יותר מדי לשווא. אתם רוצים משהו - אהבה, עבודה, לטייל בפארק, לשחות בעירום בים. כל דבר מגוחך או לא. אתם רוצים קחו את זה. תרגישו טוב עם עצמכם, את לבד והוא לבד, ויש אהבה ואתם לא יודעים מה קורה ? אז תפסיקו לשאול מה קורה ? למה זה לבד אם היא אוהבת אותו למה הוא לא בא כשהוא אוהב אותה. פשוט תבואו ! במקום לחשוב למה איך וכמה ? תצאו מהפסימיות ותפעלו. קשה...מה לעשות החיים זה מבחן גדול...והם לא יהיו האחרונים... תראו תכוח שלכם עולה מתוכיכם...ופשוט תפעלו. תזרמו ! תזרמו עם הפנימיות שלכם, תעשו מה שטוב לכם....מה שאתם מרגישים עמוק בפנים. אני מקווה שתבינו את מה שאני אומר...ויותר מזה...שלא תחשבו שאני מדבר בולשיט...תנסו תשדלו...קשה...אבל אין ברירה, עדיף להיות שמח...אז תהיו שמחים ! תשתדלו...למענכים...למען האהבה.

עופרי-

New member
פוששששש

טוב אני מנסה להבין את הדברים שכתבת. אני, בדיוק כמוך, חושבת שכששחור בנשמה חייבים לעשות עם זה משהו. אבל, בניגוד אליך, אני חושבת שאנשים מתמודיבצורות שונות עם הכאב שבתוכם, ואם הכתיבה כאן משחררת חלק מזה, אז זה מעולה. פוש, גם לך יש ימים שחורים כאלה, לא?

PoshKale

New member
ודאי...

אבל אני מוציא את עצמי מתוכם. אני אומר לעצמי יהיה בסדר, ותאמיני לי אני מסוגל לתת לעצמי כאפה בשביל לצאת. ברור שאנשים מתמודדים בצורות שונות. אבל להגיד כך כך הרבה זמן לא טוב לי וכ``ו... מספיק... כי תביני...כשבן אדם אומר לא טוב לי...אוקי...יהיה לו בסדר... שנה...שנתיים....אבל יש גבול. בשלב מסוים זה יגיע למצב שהוא לא ירצה לעזוב את זה. וכמו שאמרת...יתמודד בדרך שלו...אבל זה כמו להגיד: ``ניצח בקרב...אך לא במלחמה``...

PoshKale

New member
אבל עכשיו אני במצב טוב.

ואת לא רצינית...טוב...רואים בצ`אט.... מסטולה רצח :))

tairon

New member
היא קרועה את מסטול אני שיכור

נראה מי יגיע ראשון.........................

PoshKale

New member
מה אתה מנסה להתחכם ?

כולם יודעים מי יגיע הראשון !! אותו מניאק שתמיד מנצח....השופט.

tairon

New member
אני חכם חנוקה מי מתחכם?

אני חנוק השופט מכור קיבל שוחד המשחק נכור גם והשופט בנ............יונה שיט חירבנה לי על הראש (זה אומרים מזל טוב לא?)

PoshKale

New member
מה פתאום !

חרבון על הראש מזל טוב ?!? אומרים מזל טוב על: אם שברת את הרגל ובדרך יצא לך לראות שקל. או שברת את היד כי החלקת על קליפת בננה...חשוב, בננה, לא גויבא. או אם חבר שלך נפל מהסולם כשאתה היית מתחתיו. זה מזל טוב. אם זה לא קרה לך...מצבך על הפנים....

עופרי-

New member
טוב ילדים, צריך לסיים את המסיבה!!

לכו לישון. מספיק שעות הייתם ערים.. חכו חכו אבא ידע מחר.....

moran.l

New member
אחת ההודעות

המדהימות ביותר שקראתי. כי היא נובעת מתוך כאב אמיתי. כי היא נולדה בשל הכרה שהכאב הזה יכול להוביל להרס עצמי. ``ילד``? ממש לא פוש. בוגר לחלוטין. ילד יהא מי שימאן להאמין כי בו הכוח לקום ולהלבין את השחור הזה. אינני אומרת שקל. אתה ואחרים פה אשר ליוו אותי בתקופה שחורה לחלוטין, יודעים במה מדובר, וכמה , לעיתים, העולם נראה כחסר תקנה, רווי כאב ועצבות - ולאנשים אשר כרגע שרויים במצב דומה לזה שבו אני (וכל אחד ואחד מאיתנו) הייתי - יהיה קשה להאמין כי זה אפשרי. אבל יבוא יום. אני יודעת. אמרתי פה פעם, לפני חודשים כה רבים, כי הכאב הזה, הוא רק תקופה. תקופה. חייבם להבין שזה זמני, אפילו אם נדמה זה כי התקופה כבר נמשכת שנים. יבואו ימים טובים יותר, אם רק נרצה. האכזבה, הכאב, האבדון - הם רק הדרך, לא המטרה. ואני פה בשביל כל מי שרוצה. הכי הרבה אני יבוא עם אקדח ואאים עליכם שתתחילו להאמין ככה... ;-) אוהבת מורן

למעלה