לכולם

הרב

New member
לכולם

שבת שלום ומבורך , והקפדה על שמירת שבת קודש אמן ואמן.

הרב

New member
לכל הקדושים בפורום זה

שבת שלום ומבורך , אנא הקפידו על שמירת שבת קודש אמן ואמן.

אמן ואמן

סלה סלה סלה ועד, כן יהי רצון לנצח נצחים במהרה בימינו אמן, אי"ה קודשא בריך הוא פה עיה"ק תובב"א כמצוות אדמו"ר שליט"א זי"ע שפתיים ישק ולוואי שנאתבק כולנו בעפר רגליו, בוצינה קדישא, עמוד הימני פטיש החזק ומי יתננו כולנו ונעבדו ביראה מעתה ועד עולם, ויתברך באריכות ימים ושנים ויעשינו כפרת עוונותיו שאיננו מגיעים לתפיסת רום קודשו המדבר עם שרפי מעלה ויושב על כסה כבודו של ריבון עולמים כמורינו ורבינו הרב רבי עובדיה יוסף שליט"א! ופרסמו אנ"ש גם על אוטובוסים כהכתובת הבאה: הקב"ה אנחנו אוהבים אותך, ויצויר שם דמות פני הדר קדשו של מרן הרבינו עובדיה שפניו פני השכינה.

R a c h e

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifזובי!!!!!

בחלומות, אולי, אשמור שבת ונמאס כבר ממחב"תי יום השישי <רחל התעצבינה.....>

Le Fay

New member
שבתשלום גם לך!

האמת, יצאה לך יופי השבת הזאתהי. אפשר להזמין שמש גם לשבת הבאה? עם עליה ניכרת בטמפטורות, בבקשה.

Le Fay

New member
עובדה - דוקא יצאה לי שבת מצויינת!!!

חוצמיזה איפה שיש צלחת - אני כבר מקורבת.

לילית3

New member
שבת שלום רב יקר! צא ולמד מהו

עונג שבת לקום מאוחר, אחרי שבוע מתיש מקלחת קפה אספרסו שהוכן זה עתה, עיתונים, ספרים, ועוד מעט - טיול שבת באחד הנחלים הקרובים שהשנה לראשונה מזה שנים רבות, מלא במים... והכל בהקפדה יתרה. שבת שלום לכולם

סיטרא

New member
אחד הנחלים הקרובים

הוא לא נחל איילון במקרה ? שמעתי שהוא מוצף במים לראשונה מזה שנים רבות. סיטרא בברכת בוקר טוב, נעים ואף צח.

כל פעם שאני פותחת הודעה של

הרב אני נבהלת. מה, בן הרב חזר בתשובה? נפל על השכל? שתי התשובות נכונות? רק מקריאת התגובות אני מבינה שלא הבנתי כלום. חוזרת להתחלה ומגלה שזה בכלל טרול.

למעלה