לכולם:)

ושוב אני מבקשת!!!

תכתבו מאיזה חווה הסוסים! כי בתחרויות באים סוסים מחוות שונות וזה לא עוזר לי אם אני יודעת איפה הייתה התחרות!

Sweet SuGaR

New member
יש כל כך הרבה מתחרים

נראה לך שאנחנו יודעים מאיפה כל אחד?

shanyz

New member
ועוד משהו...

אם הסוס נניח נתקע במכשול, הוא יכול ליפול?

Sweet SuGaR

New member
כן! ואת יודעת מה

את יכולה ליפול כי חטפת מכה באצבע הקטנה! ברור שהוא יכול ליפול...... רק הוא יותר יציב...

דהה!

לא הוא ירחף באוויר! נו באמת מה זה השאלות הדביליות האלה??? קצת היגיון!

דהה!

לא הוא ירחף באוויר! נו באמת מה זה השאלות הדביליות האלה??? קצת היגיון!

Sweet SuGaR

New member
אפשר להיות קצת יותר צינית../images/Emo46.gif

היא חדשה והיא שואלת שאלות! אם אין לך תשובה נורמלית בקשה אל תכתבי!

בסדר אבל יש גבול!

אני מבינה שהיא שואלת שאלות כמו מה זה אינגליש ווסטרן אבל זה כבר ממש שאלה דבילית אם הסוס נתקע במחשול הוא נופל? נו באמת! אז מה? הוא עף??

shaililo

New member
זה שהיא לא יודעת...../images/Emo25.gif

לא אומר שאת צריכה לדבר אליה ככה. היא אף פעם לא קפצה... אז היא שואלת קצת שאלות, אין לך משהו טוב להגיד אל תגידי, אבל לא צריך ישר לתקוף...!

לא תקפתי....

וגם אני בחיים לא קפצתי אבל זה עניין של הגיון! כאילו הסוס נתקע במכשול.. אממ.. מה כבר יכול לקרות???? בוא נחשוב....

shanyz

New member
../images/Emo10.gif

דבר ראשון אני לא דבילית וכנראה שאת לא הבנת אתה שאלה שלי... ברור שאם מישהו, לא משנה אם הוא בן אדם, ציפור סוס או דג אם הוא יתקע במשהו הוא יקבל מכה, יפול, ולא יודעת מה.. אבל התכוונתי שאם הוא כבר באמצע הקפיצה, כבר הרגליים שלו עזבו את הקרקע והוא נתקע עם הרגליים בקורה, והיא נופלת (מן הסתם) אז אם הוא פשוט ממשיך כרגיל, או שזה שהוא נתקע בקורה יכול להגרום לו ליפול.. ואת באמת לא צריכה כל כך לתקוף, אני לא מבינה כל כך בסוסים כמוך, ואני רק רציתי לדעת זהו :(

the kingzeos

New member
הוא פשוט...

ממשיך כרגיל לסוסים יש הרבה כוח ובמיוחד בתנופה אז הוא מפיל את הקורה בלי בעיה והקורה אם היא מותקנת כמו שצריך אז היא נופלת מכל מגע קל וכך הסוס פשוט ממשיך כרגיל

זה ממש תלוי בנסיבות

נפלתי עם סוס 4 פעמים, הפלתי קורה לפחות 1000 פעמים. הנפילות היו בגלל- 1) באנגליה הינו 8 בנות בתחרות כולנו נפלנו, אני פשוט התחלקתי עם הסוס בסיבוב 2) עם דיזל לא באתי עם מספיק רגל ושנינו התיישבנו..
3) עם דיזל לא באתי עם מספיק רגל ושנינו התיישבנו..
4) עם דיזל ביגור באימון לפני התחרות הראשונה שלו, נתקענו בשער שיפתח בנה באותו יום ושברנו אותו

shanyz

New member
=)

היית באנגליה? בתחרות? או סתם טיילת והיית שם באיזה חווה? פעם שמעתי על איזה סאמר סקול באנגליה של חוות סוסים כזה... אולי בזה היית? וכשנפלת עם הסוס אז הסוס נפל עלייך ומחק אותך או שעפת מהסוס?:)

למעלה