לכולם

לכולם

רציתי לדעת מה איתכם ואם הכל טוב ועדיין יש מצב להגיע ולהיות כקהל בתוכנית שאתם הכי אוהבים Yבלילה תבואו תראו מזה באמת תצחקו ותראו מזה אולפן אמיתי לפרטים 067362434

get well

New member
../images/Emo47.gifאפשר לבוא לתוכנית של הבנים??

אפשר לבוא מתי שרוצים או שצריך לקבוע מראש, פשוט יש לי קצת בעיה עם העבודה אבל אני מתה לבוא. אבל רק לתוכנית של הבנים (ברור למה - ITS THE BEST!!!) אגב, איך את כזאת ספצית בכל מה שקשור לתוכנית ואיך הגעת למה שאת היום??(אם זה לא סוד מקצועי או משהו כזה)

אז ככה מתוקה.....

נחמד ששאלת ואני יספר את הסיפור יום אחד הגיע אלינו לבצפר אחת מההפפקה בשם שרית(שאני מודה לה מאוד) ושאלה אם מישהו רוצה לבוא לתוכנית Y בלילה זה יהיה יום שלישי צילום של התוכנית של הזוגות אני בגלל שאני אוהבת קולנוע וכל כך כל כך אוהבת את הקטע הזה ישר קפצת הגעתי לאולפון והתחלתי להתיידיד ישבתי בבית קפה שליד האולפן ראיתי את חיים ומורן דיברתי איתכם ביקשתי חתימה והם היו ממש נחמדים קיצור מפה הכל התגלגל התחלתי לעזור להם להביא קהל ועכשיו אני חלק מהמשפחה כמובן שיש דברים אני לא יכולה לספר וכבר ליאון כעס עלי אז אני שותקת אבל ככה זה התחיל ועדיין לא הסתיים בקשר להגעה לתוכנית צרי איתי קשר תגידי לי עם מי את באה ואם זה לבד או עם עוד חברים וזהו 067362434 (חן)

ביטי

New member
אני יכול גם לבוא ??

ואולי תכירי לי גם בנות שנראות טוב שבאות לקהל אם יש כאלו... ;) תודה מראש.

ביטי כפרה עליך...

יש לי דיבור ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאוד איתך אני כועסת עליך מוות כדאי לך לדבר איתי יום ראשון בתקווה אם תראה אותי למה אני חטפתי עליך את הג´ננההההההההההההההההה

ביטי

New member
למה מה עשיתי ???????

אני פוחד !!!!! ראסמי !!!! ואם זה בקשר לשיחה שלנו אז אני עדיין לא יודע...

יש גם חניה למסוקים../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo144.gif|שתיל

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההה???????????????????????

למעלה