לכולם!!!

לכולם!!!

היי כולם.. מה קורה?? טוב אז אתם האנשים הראשונים שאני פונה אליהם, בגלל ששבוע שעבר עברתי למנהטן ואני ממש ממש בדיכאון. זה היה נורא פתאומי שעזבנו וממש לא רציתי לעזוב כי זאת הארץ שלי ואני רגילה למקום הזה ואני אוהבת אותו ויש לי כאן ים חברים, אבל אבא שלי קיבל שם עבודה ולא ממש שאלו אותי. בכל מקרה, ביום הראשון ללימודים זה היה ממש ממש מוזר, לא הכרתי שום דבר והבית ספר היה מפחיד כזה וגדול, ממש כמו בסרטים על התיכונים בארה"ב. ובאתי ונכנסתי לכתה והמורה הציגה אותי ואמרה שאני מישראל ופתאום כולם הסתכלו עלי שונה. ממש שונה. ואז הם שאלו אותי מלא שאלות ואיזה ילד אחד קרא לי רוצחת בקפיטריה. בכל מקרה, זה ממש משונה. אני לא מבינה את הסלנג שלהם ואת התרבות שלהם ואני גם לא לומדת בבית ספר יהודי כי אין באזור שלי, ואני מתהההההההה לחזור לארץ. אני מתגעגעת לכל הדברים הכי קטנים למרות שאני כאן רק שבוע. שדיברתי עם חברים שלי הם לא הבינו למה אני מבואסת, הם אמרו לי שזה אחלה מקום ושהם חולמים לגור בארה"ב ולא היה לי איך להגיד להם שהם מדברים שטויות. כמה זמן לקח לכם להסתגל? או שעדיין לא הסתגלתם לשם בכלל? ואיך לעזאזל אני גורמת לצפונבונים האמריקאים האלה להפסיק לשאול אותי כל כך הרבה שאלות? אבל בכל זאת לא הכל רע- הבית שלי שם ממש ממש מדהיםםםםםםםם פי 100000 יותר מהבית הקודם, וחלק מהאנשים שלומדים איתי די נחמדים ואני אפילו יוצאת איתם היום לראות 8 מייל. לא שאני יבין משהו כי הכל שם בראפ מהיר אבל אתם יודעים... בכל זאת צריך להתחיל מאיפשהו... ביי כולם יום טוב!

deanet

New member
אני עדיין גר פה (ישראל) ..

אבל בכל זאת WeLcOme to the forum ..

FriendlyFriend

New member
לסיווווווון:

לפי דעתי את כבר מסודרת. ראית? כבר את הולכת עם אחרים לסרט. זה יקח קצת זמן, את תתרגלי, ולפי דעתי האנשים האלה בכיתה שלך הם אנטישמיים לגמרי...פה שאמרו שאני מישראל דווקא כולם התלהבו (טוב, כי יש איזה 10 שהם יהודים....אבל האחרים לא היה משנה להם) אל תדאגי, לפעמים זה מתחיל בצד שמאל, אבל לאט לאט את תתרגלי ותאהבי את המקום.

FriendlyFriend

New member
לסיווווווון:

לפי דעתי את כבר מסודרת. ראית? כבר את הולכת עם אחרים לסרט. זה יקח קצת זמן, את תתרגלי, ולפי דעתי האנשים האלה בכיתה שלך הם אנטישמיים לגמרי...פה שאמרו שאני מישראל דווקא כולם התלהבו (טוב, כי יש איזה 10 שהם יהודים....אבל האחרים לא היה משנה להם) אל תדאגי, לפעמים זה מתחיל בצד שמאל, אבל לאט לאט את תתרגלי ותאהבי את המקום.

לא אנשטישמים אבל...

בכל מקום יש כמה שהם קיצונים... בכל מקרה, מה שמעצבן אותי בהם זה השאלות המטומטמות שלהם!!!! אין לכם מושג כמה שאלות שאלו אותי! על הכל! על הפיגועים, השואה, המלחמה, צה"ל, הערבים, שרון, אפילו על רצח רבין הם שאלו אותי!!!!!!! ואני כולה שלושה ימים בבית ספר... אבל יש פה משהו טוב- לפחות אני רואה את העונה האחרונה של חברים...

FriendlyFriend

New member
אה-חברים! ../images/Emo8.gif

כן, כבר מאז שהגעתי לפני (לפני בערך שנה וחצי) אני רואה את העונה החדשה... ואת יודעת מה? אם מפריע לך חלק מהשאלות שלהן (או כולן) פשוט תאמרי להם שאת לא מוכנה לענות לשאלה הזאתי (או לשאלות בכלליות) בנימוס.

sivani

New member
ברוכה הבאה!!!

יש לך שם יפה (העתקה!
סתם סתם) וחוץ מזה למה את רושמת את השם שלך עם כל כך הרבה ווים? סיון זה עם ו´ אחת! ברוכה הבאה לפורום!
כמו ששיר אמרה, לוקח זמן להתרגל ולא תמיד הדברים מתחילים על הצד הטוב, ואני מכירה את זה מקרוב לצערי
אבל גם עכשיו אצלי זה נראה כאילו מתחיל להשתפר וגם אצלי יש כמה שכל הזמן צוחקים עלי שאני יהודיה ושאני מדברת עברית,ואני באמת מתחילה לשקול להתלונן כי זאת גזענות. וזהו בערך

CosmikDebris

New member
את ממנהטן ואין בית ספר יהודי?

אני גם מפה... ולא חסר פה. דברי איתי באיי סי קיו: 94822253

חחחחחחחח נשמה

קודם כל ברוכה הבאה מאמית
ודבר 2 חחחח כל הקרציות שלמציקים לך דפקי להם נעל בראש ותקרעי אותם במכות וזהו ככה לא יהו יותר קרציות חחחחחחחח סתם סתם... קיצר.. אני רואה שאת כבר הישתלבת בבצפר שלך תיראי את רק 3 ימים שם (איפה שאת גרה) וכבר הזמינו אותך לסרט . חח אצלי מנייאקים ביום השלישי הם רק יגידו לך בבוקר "שלום" שגם בקושי הם יודעים להגיד את זה חחח... וזהו סתם מעפנים כל אלה שבבצפר שילי /: אמן יחנקו!!! אוקצור.. בהצלחה בכל מה שתיפני :) וווווווווווווווווווווווווווווווווווו... זהו :) בה ביי כפרונה... נ.ב! יש אצלכם צפונבונים??????????????????????? וואי וואי מה אני הייתי עושה להם!!!!!!! שונאת
אבל שונאת
צפוניבונים בדםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!! איכסה גועל נפש מאיפה הפליצו ת´יצורים האלה?!?! יום אחד כימעט רבתי "מכות" עם איזה צפונית מיתלהבת כל שניה עושה לי "כאילו סתמי ת´פה כאילו דה כזה כאילו אני יפה וקפצי לי" באתי אליה בשיא העצבים
"עם כל הכבודדדדדדדדדדדדד לכי תיזדייני כלבה!!!!!!!!!!!!!!! שאני לא יעיף אותך לקיבינימט יא קופה אבלק יפה יא קחבה" חחח וכולם נישפכו מיצחוק חחח.. וזהו.. סוף הסיפור.. יאלה בה ביי נשמות...

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעע

מאמיתתתתתתתתת קרעת אותי אחותי!!!!!! חחחחחחח זה היה בבלגיה? הם דיברו בצרפתית?????. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... די קרעת אותי מצחוקקקק!!!!

רעיון טוב אבל...

אני לא מסוג האנשים שהולך מכות... במיוחד שזה מקום חדש וצריך לעשות רושם טוב יו נואו... בכל מקרה- הייתי איתם בסרט בסוף. אלוהים ישמור, חשבתי שאני יודעת אנגלית טוב- לא הבנתי חצי מהסרט!!!! אתם בטח חושבים שזה לא ביג דיל אבל זה היה מבאס כזה, אחרי הסרט כולם כזה דיברו על אמינם ועל הבאטל ואני כזה מהנהנת וחושבת לעצמי "מה????" בכל מקרה, התחלתי לחבב את הילדים שלומדים איתי הם נחמדים כאלה וגילתי שיש פוללללללל יהודים!!! ממש מלא!!! ובקשר אם יש אצלנו צפונבונים- מלא!!!!!!!!!!!1 כולן שם צפונבוניות אמריקאיות כאלה מפוצצות בכסף והבנים טוב... בערך אותו דבר, הם באים עם המכוניות הנוצצות שלהם לבית ספר ולפי מה ששמתי לב כולם שם ממש עשירים!! מה אני לעזאזל עושה בבית ספר הזה בכלל??

FriendlyFriend

New member
המתרגם הודעות של friendlyfriend:

צפונבוניות אמריקאיות- 1 פרחות שאומרות "whatever", "like", ועוד מילים ----------------------------- בקרוב אתם תמצאו עוד הודעות תירגום! לכלללללל הטעויות! עולה רק 10 מיליון דולר לשלושה עמודים של טעויות! נכון עסק טוב? אם תלכו להישרדות ותנצחו שלושה פעמים, זה יהיה עסק טוב! *אני מסטולה* *התעלמו ממני*

למעלה