לכולם!

KerenWelling

New member
לכולם!

אז ככה.... מחקתי את הסמולוויל הכחול-אדום-לבן שלי (כחול ואדום באלכסון על הציפורן,והאותיות בלבן -פנינה...), שמתי רקע על הצפרניים לבן פנינה וכתבתי באדום סמולוויל... ועכשיו....אחרי הסתובבות בקניון הזהב ובפארמים שונים אני גאה להציג.... טם טם טם!!! מצאתי צבע כחול, אדום ולבן מ-ד-ו-י-י-ק-י-ם! ואם אתם שואלים את עצמכם :"אבל קרן, מה עם הצהוב?" אז אני מיידעת אתכם שאני לא הולכת ליצור את הסמל המקורי של סופרמן על כל ציפורן (הכל מקרה זה לוקח הרבה זמן....אז למה סתם להוסיף עבודה?!)...אני פשוט...אמ....אוף דיי!!!!,אני אעשה ואצלם לכם ת´ידיים שלי,ואסרוק... נ"ב: גם קניתי עוד עגילים עם יהלומים... של כוכבים, של מנעולים, ושל עוא איזו צורה שאני לא זוכרת כ"כ עכשיו (חחחחחחחחחחחח).... נתראה אחורי זה... נ"ב:לא רוצה!!!!! עד שהצלחתי לגדל את הצפורניים שלי כ"כ ארוך (בלי לכסוס!!!!!), אז הן נשברות כל הזמן כי אני מרימה דברים כבדים ואנשים בזמן האחרות סוגרים עלי דלתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכל ההרמות ספרים האלו עד למכירה...ומהחנות הבייתה....וכל השקיות של השופינג!!!!!!!!!!!!!!!!,יותר מדי שופינג!!!!!!!!!!!!!!!

מתן ב

New member
אז תפסיקי לקנות!!!

כן, באמת!!! איך יש לך סבלנות לשבת ולצייר שעתיים על כל ציפורן?

שירן

New member
../images/Emo8.gifאני גם ניסיתי

אני גם ניסיתי לגדל ציפורנים ,אבל למי יש כוח אז גזזתי אותם!

KerenWelling

New member
חחחחחחחחחחח,יש לי רק דבר אחד להגיד:

זו אומנות.... אני מוכשרת....,מה לעשות?! אני ממש גאה בעצמי.....הציפורניים שלי עכשיו ארוכות ויפות והיום עשיתי פרנץ´ חום...(הפס לבן,אבל הציפורן עצמה חומה)....יצא מאוד נחמד....,עוד כמה ימים אני אנסה בצבע גוף ואחר כך בורוד (אמרו לי שזה יפה בורוד...)... אבל למה להפסיק לקנות?!, זו הנאה...,זה כיף! בעוד כמה ימים אני אדפיס את הסמל של סופרמן, ויעשה על כל ציפורן את הסמל ואני אכתוב:
SUPERMAN
..... איזה יופי....

למעלה