לכולם!

KerenWelling

New member
לכולם!

זה בקשר ללואיס וקלארק...בעבר בפורום היו הודעות הקשורות בשידורים של לואיס וקלארק ההרפתקאות החדשות בערוץ MBC...אז זו תשובה לכל התוהים... ראיתי אתמול את שני הפרקים (לא רק את הזה ב1.....לפי הרגלי...).גם את הפרק של שעה 1900 וזה של שעה 0100... אז ככה....בשעה 1900 זה השידור עצמו, ובשעה 0100 זהו השידור החוזר של אותו הפרק שהיה מוקדם יותר בשעה 1900. חחחחחחח, אני מתה מהסדרה הזו....פשוט רוצחת!!! היה פרק מ-ז-ה מצחיק (טוב דה...כל הפרקים הם כאלו...)!... דין קיין פשוט רוצח אותי כל פעם מחדש!!!!, כאילו...פור גוד סייקס!!!, איך באדם יכול להגיע לרמה כזו של חתיכות-חמידות-שנינות-חכמות-ובקיצור ש-ל-מ-ו-ת כזו?!?!!?!?! אני מתההההההההה
ובקטע שלואיס וקלארק היו במלון והוא התגרה בה שהיא כל הזמן חייבת לנצח, והיא מאוד תחרותית...)והם הגיעו לחלק של שאלות הטריויה (הקטע השני,כשהיא לא זכרה ת´תשובה מהפרופסור המטורף..), אז הוא בסוף גילה לה ת´תשובה...והוא צחק כזה והניד את הראש.......אההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-זה היה חלק מתוך הדין האמיתי!!!!!!!!!!-ככה הוא צוחק באמת!!! נ"ב: ראיתם אתמול ריפליס ביליב איט או נוט? (ריפלי,תאמינו או לא!)...היה שמה איש שמכין ציורים מסטיקים צבעוניים (או כמו בכינוי הילדות שלנו-שאני לא השתמשתי בו לעולם!-ג´ולים...) אז הוא עשה את התמונה של דין קיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וכשהקטע נגמר והם הביאו את הציור אל האולפן (לכספת)...אני מ-ת-ה!!!!.....דין כזה ניסה לדבר על הציור שלו, הוא הסתכל עליו, צחק, הוא היה כזה נבוך...ואמר תוך כדי ציחקוקים ועזיבת האולפן שהוא לא יכול להסתכל על זה...הוא היה כזה מתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~חייבת תגובות~

LoLo16

New member
חייבים לפתוח לזה פורום, דחוף!!!

משהי (אביה) כבר דיברה על תפוז בקשר לפתיחת הפורום (אם לנני יש, למה שלזה לא?!?) והם צריכים לראיין אותה או משהו כזה. זה אומר שאנחנו בדרך הנכונה לפתיחת הפורום של לויס וקלארק!!!!!

הלדין

New member
אני מוחה!!!1

למה? "סמולויל" ו-"לויס וקלארק" עוסקים באספקטים של אותו נושא- סופרמן. יותר היגיוני לפתוח פורום "סופרמן" ולעסוק בו בשתי הסדרות.(וכמובן, כדי להחזיק פורום, אתם צריכים שהסדרה תשודר בארץ. וכמובן לא יזיק אם זה יהיה משהו מקורי)

ד י י ז י

New member
למה?

עדיף שיהיה פורום לכל סדרה... אני מכירה מנסיון , כשיש פורומים לשתי סדרות , האחת היותר אהודה "משתלטת"...

הלדין

New member
הבה אסביר לך את הבעיה

הסתכלת בפעם האחרונה ברשימת הפורומים של תפוז? כמות עצומה של פורומים התווספה לאחרונה וכמה מהם נשענים על כרעי תרנגולת.(כמו ג´קי צאן- סתם זבלון חביב לשעות הצהריים ומה כבר אפשר לדון בו). הפורום הזה עדיין "חדש" ברשימת הפורומים של "תפוז".(כמובן, זה בטח אומר משהו על הנהלת הפורומים) למה לפתוח פורום שייסגר בעוד חודשיים או שלושה? הרי הסדרה לא משודרת בארץ וכל מעריץ של הסדרה בטח הקליט את כל הפרקים.(אלא אם כן יש עוד פרקים מעבר לפרק בו קלארק ולויס מקבלים את התינוק)

LoLo16

New member
זה לא יהיה טוב.

תהיה פה מלחמה. לא כל אוהבי לויס וקלארק הם בהכרך אוהבי סמולוויל ולהיפך. יש מלחמות אינסופיות בקשר לסדרות האלה בפורומים אחרים, ולא כדי שזה יקרה גם כאן... גם כמו שדייזי אמרה, תמיד יש תכנית שמשתלטת, במיוחד מכיוון שסמולוויל בקרוב (כנראה) תחזור לשידורים חוזרים ובכלל, יש לה עוד עונה אחת לפחות, אז יותר סביר להניח שסמולוויל תשלוט פה. בקיצור, צריך לפתוח פורום חדש, זה לא שזה עולה למישהו כסף
אה, ודרך אגב- סופרמן זה ה-מ-ו-ן סרטים ותכניות שונות, לא רק ל-ק וסמולוויל. כל אוהב סופרמן בין אם זה בקומיקס או סרט או משהו יכנס לפה וסתם יהיה בלגאן.סופרמן זה נושא כללי מדי.

KerenWelling

New member
לפי דעתי צריך...

לעשות פורום גיבורי על! לא סופרמן,לא ספיידרמן, לא סופר-שלומפר (פחחחחחחחחחח), לא באטמן ולא שום דבר אחר..... כי הרי....כל הקונספט הזה של גיבורי העל תופס אותנו... והרי.....למה שיהיו ריבים?!?!?!, אנחנו אוהבים אותם כ"כ.... ואם כבר אז רק פורום סופרמן, ובפורום סופרמן....בעצם נדבר על הקומיקס, הסדרה המצויירת, גיבורי העל, לואיס וקלארק, הסרטים, סמולוויל, השחקנים של הכל...,השירים, העלילה עצמה, ובעצם על כל מה שקשור בסופרמן!!!

aviatiko

New member
נא להרגע - קחו את החיים בקלות

אוקיי, אז אני האביה המדוברת שמנסה לפתוח פורום ל"לויס וקלארק" ורציתי להבהיר כמה דברים. 1. אמנם הסדרה נגמרה לפני 5 שנים
אבל מעריצי הסדרה ממשיכים לאהוב אותה ולטפח קהילה תומכת ויצירתי. אני מאחלת גם לכם שלאחר שהסדרה תגמר (ואני ממש לא מאחלת לאף אחד שזה יקרה) תמשיכו לשמור על קשר עם חברים שיצרתם במהלך שידורה ועם אנשים חדשים שיצפו בה בשידורים חוזרים (ותודה לאל שערוצי הכבלים ממחזרים כל דבר). 2. אני מבינה שאתם אוהבים את סמולוויל ואינני רוצה שדיונים על "לויס וקלארק" יתפסו לכם את הפורום - צריך להיות קל מספיק להקים פורום לא מתחרה כי אם משלים לפורום זה שיאפשר למי שרוצה לדסקס את "לויס וקלארק" בלי להפריע לדיונים שלכם. 3. מנסיון של שנים ב-Fandom של לויס וקלארק אנשים עלולים לא להסכים על נקודות שונות הנוגעות לפירושים ועיבודים שונים של ה"אגדה" של סופרמן. כדי למנוע את התלהטות הרוחות עדיף שלכל עיבוד יהיה פורום משלו בו האנשים מעריכים את הנקודות השונות באותו עיבוד מאלו בעיבודים אחרים. זהו אני חושבת שזה היה ארוך מספיק ותזכרו שסופרמן בכל גילגול ועיבוד תומך ברב-תרבותיות ובדעות רבות=סובלנות - זוהי הדרך האמריקאית.

LoLo16

New member
את צודקת.

אני מכירה מעריצים של לויס וקלארק שלא אוהבים את מה שסמולוויל עשתה לסופרמן וגם מעריצי סמולוויל שלא אוהבים לויס וקלארק. לא כדי שיהיה פורום משותף, זה סתם הזמנה למלחמות. תכנית אחת תמיד תאכל את השנייה וחבל. אז מה הכי גרוע שיכול לקרות? ייפתח פורום של לויס וקלארק והוא לא יצליח. ביג דיל, אז הוא ייסגר. זה נכון שיש טון פורומים שלא זזים, אבל מה? זה כואב לכם? לא נורא, אז יש עוד פורום. אני בעד פתיחת פורום של לויס וקלארק כי עדיין יש הרבה מעריצים אי-שם. דרך אגב- אביה, הם כבר דיברו איתך?

דווקא...

ניראה לי שסמולוויל משלימה את לויס וקלארק, נכון שיש כמה הבדלים (המיקום של מטרופוליס למשל) אבל בכלזאת, זה מבוסס על אותו הדבר. קודם כל אתם מדברים על משהו שבכלל לא נימצא, לויס וקלארק בכלל לא משודרת

LoLo16

New member
אל תדאג, זה יחזור../images/Emo8.gif

חוצמיזה, גם סמולוויל לא משודרת עכשיו, אז מה? תעצרו ת´פורום?

אופס... הינה ההודעה המלאה

ניראה לי שסמולוויל משלימה את לויס וקלארק, נכון שיש כמה הבדלים (המיקום של מטרופוליס למשל) אבל בכלזאת, זה מבוסס על אותו הדבר. קודם כל אתם מדברים על משהו שבכלל לא נימצא, לויס וקלארק בכלל לא משודרת בארץ, ואם כן אז לא בערוץ נורמלי. אם ערוץ שש יחליט לשדר שוב, אז רוב הסיכויים שהפורום הזה יהיה גם פורום לואיס וקלארק, תסתכלו על הצד החיובי, זה נותן לנו אפשרות להשוות בן השתיים..

aviatiko

New member
עדיין לא ../images/Emo10.gif

אבל אעדכן אותך ברגע שזה יקרה - אני צמודה לסלולרי.
אם עוד מישהו רוצה להיות מעודכן בבקשה שילחו לי מסר או דוא"ל.

אהה ולמי שתוהה

העצומה שעשינו כנראה לא ממש מזיזה ל-ICP כי כבר כמה חודשים טובים עברו מאז ששלחתי את האימייל ועדיין לא קיבלתי תשובה...

עצומה בקשר למה?

שידורים חוזרים יש באוקטובר, העונה השנייה מגיעה במרץ. אולי אפשר להכין עצומה שתקדים את השידורים החוזרים....

אבל...

ICP לא קשורה לערוץ הילדים, אתה צריך לפנות לנוגה בכלל.... לויס וקלארק לא שודר בערוץ 3. בערוץ הילדים...

LoLo16

New member
ערוץ הילדים

יש להם באתר (www.shesh.co.il) משהו שקוראים לו מודיעים נראה לי (תחת "הערוץ שלי") ושם שואלים הצופים על סדרות וכו´, אני חושבת שצריך להציץ להם את זה בבקשות להחזיר את לויס וקלארק, אולי ככה הם ישימו את זה. עידו- בקשר לעצומה, אתה מדבר על העצומה שאני שמתי פה?

למעלה