KerenWelling
New member
לכולם!
זה בקשר ללואיס וקלארק...בעבר בפורום היו הודעות הקשורות בשידורים של לואיס וקלארק ההרפתקאות החדשות בערוץ MBC...אז זו תשובה לכל התוהים... ראיתי אתמול את שני הפרקים (לא רק את הזה ב1.....לפי הרגלי...).גם את הפרק של שעה 1900 וזה של שעה 0100... אז ככה....בשעה 1900 זה השידור עצמו, ובשעה 0100 זהו השידור החוזר של אותו הפרק שהיה מוקדם יותר בשעה 1900. חחחחחחח, אני מתה מהסדרה הזו....פשוט רוצחת!!! היה פרק מ-ז-ה מצחיק (טוב דה...כל הפרקים הם כאלו...)!... דין קיין פשוט רוצח אותי כל פעם מחדש!!!!, כאילו...פור גוד סייקס!!!, איך באדם יכול להגיע לרמה כזו של חתיכות-חמידות-שנינות-חכמות-ובקיצור ש-ל-מ-ו-ת כזו?!?!!?!?! אני מתההההההההה
ובקטע שלואיס וקלארק היו במלון והוא התגרה בה שהיא כל הזמן חייבת לנצח, והיא מאוד תחרותית...)והם הגיעו לחלק של שאלות הטריויה (הקטע השני,כשהיא לא זכרה ת´תשובה מהפרופסור המטורף..), אז הוא בסוף גילה לה ת´תשובה...והוא צחק כזה והניד את הראש.......אההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-זה היה חלק מתוך הדין האמיתי!!!!!!!!!!-ככה הוא צוחק באמת!!! נ"ב: ראיתם אתמול ריפליס ביליב איט או נוט? (ריפלי,תאמינו או לא!)...היה שמה איש שמכין ציורים מסטיקים צבעוניים (או כמו בכינוי הילדות שלנו-שאני לא השתמשתי בו לעולם!-ג´ולים...) אז הוא עשה את התמונה של דין קיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וכשהקטע נגמר והם הביאו את הציור אל האולפן (לכספת)...אני מ-ת-ה!!!!.....דין כזה ניסה לדבר על הציור שלו, הוא הסתכל עליו, צחק, הוא היה כזה נבוך...ואמר תוך כדי ציחקוקים ועזיבת האולפן שהוא לא יכול להסתכל על זה...הוא היה כזה מתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~חייבת תגובות~
זה בקשר ללואיס וקלארק...בעבר בפורום היו הודעות הקשורות בשידורים של לואיס וקלארק ההרפתקאות החדשות בערוץ MBC...אז זו תשובה לכל התוהים... ראיתי אתמול את שני הפרקים (לא רק את הזה ב1.....לפי הרגלי...).גם את הפרק של שעה 1900 וזה של שעה 0100... אז ככה....בשעה 1900 זה השידור עצמו, ובשעה 0100 זהו השידור החוזר של אותו הפרק שהיה מוקדם יותר בשעה 1900. חחחחחחח, אני מתה מהסדרה הזו....פשוט רוצחת!!! היה פרק מ-ז-ה מצחיק (טוב דה...כל הפרקים הם כאלו...)!... דין קיין פשוט רוצח אותי כל פעם מחדש!!!!, כאילו...פור גוד סייקס!!!, איך באדם יכול להגיע לרמה כזו של חתיכות-חמידות-שנינות-חכמות-ובקיצור ש-ל-מ-ו-ת כזו?!?!!?!?! אני מתההההההההה