לכולם

רונה55

New member
לכולם

אתם באמת מקסימים ומעודדים אני שמחתי לשמוע ממכם את מילות העידוד. אבל אני עדיין בשלי בדיכאון שלי בשומן שלי וברצון שלי ל..... אני הבטחתי לעצמי להיכנס לכאן כל יום כשי לקבל ממכם כוחות. אז תודה רבה על הכל. אוהבת רונה

yogibear

New member
רונההההההההההה../images/Emo142.gif

בפעם הבאה שתכנסי, את תודיעי לכולנו, גברים כנשים שהיום את כבר לא בדיכאון, שהיום קנית משהו מחמיא במתאים לי או אחת הרשתות. תספרי לנו על חלק יפה שמצאת בגופך. למצוא פגמים קל מאוד, אולי תספרי לנו מה לדעתך יפה בך וגברים מפספסים ... את יודעת, כגבר אודה ואתוודה, שאוהב אני גם אוהב טוסיק גדול וחזה בר מינן, אבל לא פחות חשובות לי העיניים, צוואר סקסי, כן כן צוואר הוא חלק סקסי לאללה אצל האישה, אז תסתכלי על עצמך במראה מה דעתך ? העיניים לא סובלות מהשמנה. עיניים הן ראי הנפש, אז נכון שגבר לא יכול למשמש את העיניים בידים, אבל אם הוא רגיש הוא "ימזמז לך אותן בנשמה", והשומן שאת כה סולדת ממנו לא יהווה לו חיץ . מה דעתך על כפות ידים ? האם הציפרניים שלך מטופחות ? כל יום תתבונני בגופך, בלי סטראוטיפ ובלי סלידה, נסי לגלות מה יפה,. אני בטוח שתמצאי הרבה חלקים יפים. אני מוכן לחתום על כך ובסוף תגלי שכל החבילה, אפילו אם היא קצת כבדה שווה השקעה .

יוגי, יש לך אח גדול?

אני מתה עליך.. הדרך שאתה אומר את הדברים.. יודע כמה זמן לקח לי ללמוד את זה? וכל הודעה כזו שלך כל כך מחממת לי את הלב.. אוחח כזו נשיקה מגיעה לך.. ששום אייקון לא יכול לסמל, אז תדמיין.

yogibear

New member
אח גדול ?

תודה לא שגרתית, ולא אין לי רק האח הדגול של גורג´ אורוול ואותו אני לא אוהב תודה לא שגרתית

למעלה