לכולם...

לכולם...

אני הכנתי אתמול טפט. לקח לי לעשות אותו כמה שעות טובות, כי כמו שאתם רואים...אני אוהבת שהכל יהיה סימטרי, ולקח לי הרבה זמן למצוא תמונות באותו גודל ובלה בלה בלה. אז זאת בעצם היצירה הראשונה שלי...אבל למרות זאת, אני רוצה שתגידו לי על זה כל מה שיש לכם להגיד...גם אם שנאתם את זה, אוקיי? זה היה אמור להיות קובץ bmp, אבל זה יצא 1.37 מגה בייט...אז שיניתי את זה לקובץ jpg, ובגלל זה הצבעים שלו קצת נהרסו...אבל זה עדיין יפה(לדעתי). לשלוח את זה לתחרות? מקווה שתהנו!

אני17

New member
ממש ממש יפה!!

שמת תמונות ממש יפות של שניהם ביחד!! ובטח לשלוח את זה לתחרות זה ממש יפה!! זה בריאן וגסטין ביחד!!!! אהבתי :)

lolly1

New member
באמת יפה!

אני תמיד בעד בריאן וגסטין ביחד.. ד"א התמונה של הנשיקה (שבריאן בכחול) מהפרק מחר!!!! יש! וזה קטע ממש יפה.. ראיתי אותו מהאתר של אית´ן..

lolly1

New member
נכון????...

איזה חמוד היה בריאן שהם התנשקו בכניסה?.כמו זוג כזה..מחוייבות..

תחרות הטפטים...

אם את רוצה יותר פירוט אז תסתכלי בהודעות האחרונות בדף הזה או בקודם... המכשפה הציעה רעיון שכל אחד יביא לפורום תמונה/טפט ומה שלא יהיה ואנחנו נקבע של מי הכי יפה...

לולו15

New member
אהבתי

במיוחד איך שכתבת בתוך הלבבות מקסים ומרגש קבלי ח"ח

תודה תודה תודה!

אני ממש שמחה שאהבת כי עבדתי על זה די קשה. ישבתי עד 7 בבוקר!!!

mor 5

New member
יההההההההההה איך אהבתי!!

איז מהמם!! בטוח תיזכי!! שאלה לי אלייך.... את רשמת את כל הדברים מיתחת לתמונות? או שככה זה בא עם התמונות?

לגבי התמונות...

אני רשמתי: "brian" "justin" "love" "its in their kiss" ומה שרשום ב2 התמונות שהכי למטה...זה בא עם התמונות! אני ממש שמחה שאהבת את זה. לא נראה לי שאני יזכה כי זה פשוט מדי...יש כאלה שעשו כזה תמונה בתוך תמונה...ממש יפה, ואני לא יודעת איך עושים את זה. ותודה רבה רבה לך על המחמאה! ודרך אגב...איך אני שולחת את זה לתחרות?

אין לי מושג לגבי התחרות אבל...

זה באמת יפה! ואלה שעשו דברים מסובכים זה גרפיקה,ובזה אין לי מושג....

למעלה