לכולם

לכולם

מה דעתכם על הכתבה הבאה? בדיחה או עניין רציני מישהו שמע עוד משהו על זה? נראה שזה המקור היחידי

הי NightWind -

הנושא לא חדש והנה מקור נוסף (מקווה שאצליח עם הקישור). זה קישור לתקשורים של עמיר כהן - תיקשורים מרתקים, גם על המעבר בין המימדים. אם זו בדיחה או לא? כל אחד ואמונתו... אני אומרת: נחיה ונראה
נ.ב - נעים מאוד
, קוראת אתכם המון ונהנית מהפורום וסופסוף החלטתי להגיב...

../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום ובכלל אני שמחה שהחלטת להגיב עוד לא קראתי את התקשור שהבאת- אבל מיד מתפנה לקרוא מה שבטוח עלטה לא ראיתי. .

רותי 11

New member
NightWind - ודגנית - ראשית

על זה כל הזמן דיברתי על השינוי שמתחולל ועל זה שאנחנו צריכים להספיק לסיים כמה שיותר מעגלים כי אין זמן בבריאה, וכל מי שרוצה להיות שותף לאותה חגיגה של קפיצת מימד צריך להתחיל את השינוי והשינוי הוא שינוי מודעותי כדי שהפיזי והמודעות יושפעו ביחד כל זה הם בעצם הכנות לקראת כניסת העידן החדש כי כמו שציינתי בעבר העידן החדש לא יכול להתקיים במימד הקיים. דגנית אם שמת לב בכתבה מזכירים את עמיר, ועמיר טוען שהוא מתקשר את הקבוצה שהם משואות האור. הכתבה לא אמורה להפחיד היא אמורה לעורר אנשים שאולי כן מעוניינים לעבור את השינוי ולעלות למימד "בנגלה" הראשונה כי מה שלא נעשה כולנו בסופו של דבר נעבור במוקדם או במאוחר .

golden energy

New member
לצערי אין הבדל

בין התקשור הזה לתקשורים אחרים שלו(או לא שלו..) אני גם אוהבת תקשורים והעלאת המוטיבציה באמצעותם, אבל אין בהם משהו חדש, מרתק, מעניין.. כל פעם אותם משפטים חוזרים על עצמם.. ונכון שצריכים לחזור על המשפטים החשובים האלה עד שזה ייתפס לאנשים בראש אבל.....צריך להגיד לקריון שיביא משהו אחר מעניין
סליחה שאני נשמעת מאוכזבת ומצוברחת..אבל זה מה שיצא לי עכשיו

תודה, יקירתי - תשובה ושאלה...

ודאי ששמתי לב, לכן צרפתי את הקישור אל התיקשורים שלו. אבל יש איזו שאלה שנותרה פתוחה: מהו המימד החמישי? האם יש אפשרות לתאר אותו? אני יודעת שהמימד השלישי הוא הנפח, החומר - כפי שאנו חווים אותו היום. המימד הרביעי הוא מימד הזמן - כך הבנתי... (אגב, אני לא בטוחה שאני מבינה את מהותו
) והמימד החמישי? הדבר היחידי שידוע לי עליו הוא שנוכל ליצור דברים בכח המחשבה במהירות גבוהה בהרבה ממה שקורה היום. קראתי גם תאורים על ניידות מהירה יותר של הגוף שלנו (כך שלא נזדקק יותר לכל כלי רכב שהוא)... ויש תאורים שאומרים שהגוף הפיסיולוגי שלנו ישתנה גם בצורתו החיצונית... מה, לדעתך, נכון מכל אלה? מתי כל השינויים האלו אמורים להווצר (או לסיים את הווצרותם, כך שנחוש בהבדל)? אהה, אני לא פוחדת מהשינויים, כבר שחררתי את הפחד
שוב תודה, מתוקה!

רותי 11

New member
דגנית יקירתי ../images/Emo140.gif

מימדים מתבטאים בהתאם לתדר/רטט שלהם ככל שהתדר מהיר/עדין יותר הוא גבוה יותר ככל שהתדר איטי יותר הוא גם דחוס יותר לכן מכאן את יכולה להבין שהמימד הבא הוא פחות דחוס פחות פיזי מהמימד הנוכחי, זאת בעצם גם הסיבה שהעידן הבא לא יכול להתממש במימד הזה. כמו שהבנת במימד החמישי מושג הזמן כמו שאנחנו מכירים אותו לא יהיה, זה יהיה שונה בעצם לא יהיה זמן. זמן ליניארי למעשה יש רק כאן על כדור הארץ. ואת מבינה שאם אין זמן אז אפשר לעשות מסעות בזמן. נכון שהגוף שלנו יהיה קלוש יותר אבל כל אלה הם תהליכים אלה לא דברים שקורים בבת אחת כבר היום רובנו עוברים את ההכנות הפיזיות לקראת ההעלאת התדר/מימד, הגוף שלנו כבר רוטט אחרת. לכן חשוב מאוד לנקות את "הקליפות" שלנו כי זה מה שמכין אותנו למימד הבא.

למעלה