לכולם

רוני 707

New member
לכולם

היי . אז ככה : ראיתי את הפורום הקודם שלכם על הניקל בק וראיתי שהחלפתם כתובת עם קישור שזה כאן ונכנסתי . אני מבינה שאתם אוהבים את הניקל בק :) שמעתי שני שירים שלהם ונורא אהבתי אתם יכולים להמליץ לי על שירים שלהם ? אני רוצה להכיר את הלהקה מה שמות חברי הלהקה ? יכולים לשים תמונה ולהגיד מי זה מי ? תודה רבה .. מקווה להשתלב .

שלום רוני וברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

אני ממליץ לך לשמוע את הדיסק האחרון והמופתי של ניקלבאק "All the Right Reasons". שירים מומלצים למאזינים שמתחילים לשמוע את ניקלבאק: "Photograph" "Savin' Me" "Far Away" "If Everyone Cared" "Rockstar" "Someday" "Believe it or Not" "Because Of You" "Another Hole in the Head" "Never Again" "How You Remind Me" "Too Bad" "Hero" אני חושב שזה מספיק לבינתיים, אם תרצי עוד תגידי. ברוכה הבאה לפורום, המשך שהות נעימה

רוני 707

New member
תיכנס בבקשה .

תודה רבה ! אלו כל השירים מהדיסק האחרון שלהם או שיש עוד כמה ? אם יש עוד כמה , אשמח שתרשום לי אותם . ואם אין אז הייתי רוצה שתמליץ לי על עוד כמה, אני מתחילה להתמכר אליהם :) אגב , איך קוראים לך ? ובן כמה אתה ?

....

מה שהבאתי לך זה שירים מעורבבים מהרבה אלבומים, לא רק מהאלבום האחרון. אני גל בן 16

רוני 707

New member
אוקיי ..

הבנתי . בכל אופן , המשתמש הוא של חברה שלי לה קוראים רוני והיא כבר לא צריכה אותו אז אני משתמשת בו . השם שלי הוא אור ואני עוד חודש אהיה בת 15 .

Ro¥aL

New member
ברוכה הבאה

3 הפייבוריטים שלי: בראש ובראשונה - How You Remind Me ואחר כך Savin Me וSomeday אבל באמת באמת שכל השירים שלהם טובים

פ י ל ר

New member
וואו..

איך קרה כדבר והפייבוריטים שלך הם כמו שלי?
נו מילא, זה בטח כי הם מעולים.. P:

פ י ל ר

New member
ממ.. אבל עכשי שאני מסתכלת אני רואה

שhow you remind me הוא אצלך במקום ראשון.. היית קרוב..

Ro¥aL

New member
ברור.. השיר הכי טוב שאי פעם נוצר

ולא רק משלהם, אלא בכלל למה, מה הדירוג שלך?

פ י ל ר

New member
אני חושבת שכן..

אחת החברות שלי ששמעה קצת בהתחלה הכי אהבה את HYRM אבל שמעה את someday והתאהבה..

danielle23

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני דניאל.. 15 מחיפה
השתלבות נעימה

למעלה