לכולם!

לכולם!

אז לא הבנתי מה לקנות? לקנות בקט פשוט? אבל אני רוצה שהקרש לא ישבר אחרי יום! ויש לי עוד שאלה.. מה ההבדל בגלגלי 11 ו-9 ו-7?

xflil

New member
אוקיי, אז ככה

יש פה כמה שיקולים אם את טעונה בכסף, אז לא אמורה להיות לך בעיה פשוט לקנות סקייט מקצועי אבל זה נדיר... אם את מכירה את עצמך טוב, כאחת, שכשהיא מתחילה משהו היא לא מפסיקה ומשקיעה בו עד הסוף, אפילו המר, אז כדי לך לקנות סקייט מקצועי בכל מקרה... כי זה חסיכת כסף אם את קונה עכשיו סקייט ב-300 שקל, ועוד חצי שנה ב-900 (מקצועי) אז התבזבזו 300 שקל, כשיכולת לקנות אחד ב-900 מההתחלה, ואז לחסוך אותם... יש מבין? עכשיו, אם את הולכת על המקצועי... קרשים - לי יש קרש של זירו, אני מאוד אוהב אותו, בכלל, אני אוהב את הסקייט שלי, הזירו הוא מאוד חזק ועמיד, מאוד נוח, לי לפחות, חוץ מזה את תעמדי עליהם בחנות ותחליטי יש זירו טוי משין בלייד בלק לייבל אלמנט שורטי´ס בירד האוס (לא) אנג´וי (יש אותם בארץ?) ועוד ועוד... אני הייתי ממליץ על זירו טוי משין ובלק לייבל נראה לי, אם אחרים יסכימו איתי, עד לפה עניין הקרשים אגב קרש יעלה לך 340 שקל, אם היית קונה בפסח או סוכות, כמו שאני עשיתי, הוא היה עולה לך 300 צירים - לי אישית יש דיסטרקטו, צירים מעולים! גבוהים יותר מן השאר טיפה, חזקים מאוד, אבל גם קצת כבדים, אני מסתדר איתם ג´סט פיין, ויש כמובן גם את טנסור, יותר נמוכים, ונוחים, לא יודע, לא נסעתי, אבל הם נחשבים לטובים מאוד, יחד עם דיסטרקטו, ויש עוד חברות, גירנד קינג, פורי, אינדפנדנטס, אבל על כל אלה לא נסעתי אף פעם... אוקיי, עכשיו ללאגרים- לי יש ספיד מטאל, אבק 3, את שאלת מה ההבדל בין 7-9-11 אז בואי אני אגיד לך, שמעטים נוסעים עם 7, מאוד מעטים, ועם 9 אני לא מכיר אף אחד שנוסע, זה פשוט נשבר בקלי קלות, "הסטנדרטים" הם 3-5 לי יש 3 אני רוצה 5 כי אני רוצה יותר מהיר, כמה שהלאגר יותר מהיר, הוא נשבר יותר בקלות, אבל אין הבדל רציני בין 3 ל-5 7 זה כבר משהו אחר אמרו לי שקפיצה לא טובה והם הולכים למרות שיש הטוענים אחרת בואי נגיד שאת תסתפקי ואת גם צריכה, אבק 3, וכדאי לך לקנות ספיד מטאל... עכשיו, לגלגלים, שבהם אני מבין הכי פחות, אם אני מבין בכלל משהו - לי יש אלמנט 56 מ"מ... רכים... אז ככה אלמנט הם גלגלים טובים, 56 מ"מ זה קצת גדול, ממש לא נורא, אני מרוצה, וזה גם נשחק אז אין בעיה, מחזיק יותר....
אני עכשיו דווקא רוצה 54 מ"מ או 53 אבל לא משנה החברות המובילות בתחום הן: ספיטפייר (היא החברה שנחשבת ובאמת הכי טובה...) אלמנט בלק לייבל בליינד פיג טוי משין (?) ואם את קונה גלגלים, עדיף רכים, במיוחד לארץ, ולכבישים ולרחובות של הארץ שלנו, פשוט את לא רוצה לחזור עם עיוותים הביתה, נכון?
אז גלגלים רכים... אני לפחות מעדיף וממליץ... ולסיום, אני אחזור על המפרט שלי יש... קרש - זירו צירים - דיסטרקטו לאגרים - ספיד מטאל אבק 3 גלגלים - אלמנט רכים 56 מ"מ מאוד מקווה שעזרתי לך יקירה! מתן

תודה!

כן עזרת לי אבל אני לא רוצה לקנות בנפרד כל חלק וחלק... אני רוצה לקנות סקיט שלם.. אתה מבין..? אם תוכל לתת לי טיפים/הצעות או כל דבר אחר אני ישמח!

xflil

New member
הבנתי, אבל יש פה בעיה

קומפלט = לא מקצועי = חרא = (או לא שווה) את הכסף... במקרה של סקייט שלם, אז כל מה שרשמתי היה לשווא, כי אז את קונה סקייט במחיר של 100-300 וזה ממש חרא, אני יכול להתחייב שמאה לפחות לא יעזור לך בללמוד אוליח, אפילו יהרוס לך.... את יכולה אולי לקנות קריפטוניקס, במגה ספורט... 450 שקל אבל זה לא שווה את הכסף, וזה נשבר, ומתעקם, אני הייתי הולך על מקצועי, Do as u want אני עשיתי את שלי
בהצלחה! מתן

sk8er

New member
כמה דברים......---->

קודם כל זה לא בעיה ללכת לחנות עם דף קטן שרשום עליו את החלקים שהמלצנו לך פה מקסימום לא יהיה לך נוח הקרש אז תשימי אחד אחר עדיין שאת בחנות. דבר שני הכי חשוב פה זה: כמה כסף יש לך להשקיע בזה... אחרי שנדע את זה נוכל לעזור לך כמו שצריך. (ולידע הכללי שלך, זה שאת קונה סקייט בחלקים זה לא אומר בהכרח שאת מרכיבה אותו לבדך...)

למעלה