לכולם !

android

New member
שוב אני

כתבתי עכשיו כדי להגיד לכולם בהצלחה בשנה הקרובה ובהצלחה בחיים בכלל... happy new year everybody and may you always see buffy

B a n j o

New member
HAPPY NEW YEAR !!!! ../images/Emo65.gif

עוד סילווסטר היה וחלף לו שנה הבאה יהיה עוד אחד

ANGEL N

New member
שנה טובה???

אני הפסימי היחיד כאן? לא בא לי לבאס אתכם אבל לדעתי 2003 תהיה שנה ממש לא טובה, זו ההרגשה האישית שלי. לי באופן אישי יש הרגשה שהיא תהיה גרוע בכללי וגם לי אישית (מקווה שלא). אבל שנה טובה שיהיה!!! נ.ב נכון שכולם יודעיפ פה שסילבסטר היה אנטישמי?

Lady of Buffdom

New member
Happy New Year!

גם אני לא יצאתי אתמול
הייתי אמורה ללכת לדיסקוטק עם חברים אבל בסוף לא. עזבו, סיפור ארוך... Anyway, שתהייה לכולנו שנה טובה עם הרבה באפי!

ד י י ז י

New member
אז ככה:

רק בישראל קוראים לראש השנה הנוצרית סילבסטר. בארה"ב קוראים לזה פשוט ראש השנה.. אז הם לא חוגגים את היומולדת שלו או המוות שלו או whatever אלא פשוט את השנה החדשה. וגם אנחנו. זהו. מצטערת, אבל משגעים אותי עם זה כבר שבוע ורציתי להוציא את זה. אה, כן - שנה טובהההה! אנג´ל, כנראה שבאמת אתה היחיד הפסימי כאן..

Liquid Girl

New member
וואלה צודקת אחותי..

זה באמת לא סוף העולם... אבל האמת גם אני לא יצאתי אתמול ואמרתי לעצמי רגע אחרי שתיים עשרה אני מרשה לעצמי למות הייתי כזאת מבואסת שהעדפתי להתאבד.... אבל החזקתי מעמד ... מה איתך העדפת למות אתול.... או להישאר למלחמה שהולכת להתחיל בקרוב.... זהו סיימתי הייתתי אומרת שקצת חפרתי אבל לא נורא השיעמום קוטל... העדפתי לשבת ולראות באפי אתמול בערב .... האמת שרק אתמול התחלתי באינטרנט.... זהו תחזירי תשובה...

dawn 14

New member
שנה טובה!!

אני טיילתי קצת אם כל השכבה שלי מרוב שיעמום ונידנודי אמא חזרתי הביתה ואז הם התחילו לעשות משהו איזה באסה

למעלה