לכולם

איה ג

New member
לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי ברצוני לדון איתכם לגבי יניב קטן והנבחרת.... נכון שעל פי דעתי יניב קטן כאשר הוחלף במשחק נגד קפריסין והתנהג בגסות ולמרות זאת משה סיני החליט שהוא יהיה בהרכב הפותח גם נגד צרפת אז לדעתי סיני צדק צריך לפעול לטובת הנבחרת ולהימנע מסיכסוכים כי יניב שחקן מצויין שרק יכול לתרום מקישוריו........ אבל האמתי מה שאני לא מבינה הוא למה קטן לא בנבחרת??? בכלל אני לא מבינה את השיקולים של גרנט??? לדעתי קטן צריך להיות בבוגרת ,אבל כפי ששמים לב גם כמאמן מכבי חיפה הוא לא ממש חיבב את קטן בלשון המעטה.... והנה באה שום וקטן תורם רבות מכישוריו המצויינים....... ועוד דבר שנוגע לגרנט למה הוא מזמין את ברוך דגו ,שלדעתי הוא השחקן הטוב ביותר במכבי ת"א ומושיב אותו בספסל ,לא עדיף להשאיר אותו באולימפית וכך יוכל לתרום מכישוריו?! בברכת ירוק עולה איה

../images/Emo45.gif

לדבי מה שקורה בין קטן לסיניי קצת מזכיר לי את מכבי ת"א ואבי נמני שביגלל איזה סיכסוך באמת שטותי הוא לא ישחק מזל שהאולימפית זה לא מכבי ת"א
לגבי הבוגרת לגעתי הוא צריך להיות שם אבל לא כשחקן הרכב אלה כשחקן בסגל של הניבחרת לגבי ברוך דגו אני מסכים איתך בהחלט שיש לו מקום בהרכב ושהוא שחקן מצויין

כנראה שגרנט לא ממש אוהב את המשחק

שלו.
גם אני שמתי לב לזה... לפי דעתי גרנט צריך לעשות הרכב כזה:.. שוער:אוואט(כן, אוואט!) הגנה:בנאדו, חרזי, קייסי, ושמעון גרשון(בגלל שהוא פצוע אז לצערי הרב צריך לשים את הדפוק ההוא ממכבי:בן-חיים) קישור:ברקוביץ(במקומו בניון),רביבו,זנדברג(או אולי דגו),ובאדיר התקפה:יניב קטן, ושי הולצמן או אברג'יל זהו זה פשוט ולא מסובך.....

אילן 29

New member
../images/Emo45.gif...מסכים איתך בכל מילה

עוד הוכחה שגרנט מאמן עם התחשבנויות ואינטרסנט וללא כל ספק גם מאמן לא טוב . למה מזרחי לא בנבחרת ? למה קטן לא בבוגרת ? למה הוא עולה למשחק בקפריסין עם הרכב אפור שלא יכול לעשות כלום מבחינה התקפית ? ...זו התשובה לכל אלה שחושבים שהוא יותר טוב משום

אילן 29

New member
חחח...נראה לך?

אני כל הדרך תמכתי בשום ולא מנקובל עליי בכלל כל ההתלהמות בשום שהיתה כאן בתקופת ההפסדים

למעלה