לכולם

איה ג

New member
לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי קודם כול מזל טוב לפרום המדהים שלנו
......... ברצוני להתייחס כמובן למכבי חיפה : שמתם לב ליניב קטן שחקן מוכשר מאוד למרות שלא הצליח להבקיע שערים רבים ,למרות שברוך השם אתמול הבקיע שער ... יניב הוא עושה את ה"עבודה השחורה" בקבוצה כלומר: אם תשימו לב או מבשל הרבה, הוא שחקן מאוד חכם כול גול עובר דרכו ובכלל רואים אותו בכול המגרש הוא שחקן מדהים ואתמול היה אפשר לראות זאת וגם היה השחקן המצטיין אתמול לדעתי........ עוד שחקן מדהים הוא מיכאל זנדברג אין הרבה מה לרשום עליו הוא שחקן מוכשר שצריך להחמיא לו על צורת המשחק שלו...... ועוד שחקן אחרון הוא רפי כהן - למרות שהוא לא משחק הרבה וכשהוא משחק לרוב הוא מוכיח את עצמו צריך להריע לו על הסבלנות שלו ,רוב השחקנים במצב דומה ועם הצעות כמו שהוא קיבל היו עוזבים מזמן אך רפי שחקן נאמן ומדהים בכישוריו אני מקווה שהוא יחזור לסגל ויצליח להוכיח זאת... ובכלל כול הכבוד לכול הקבוצה[: בברכת ירוק עולה איה

TakTik

New member
../images/Emo45.gif

אגב רפי כהן כבר שנים אותו הדבר.....יושב רוב העונה על הספסל ומדי פעם נכנס לתקופה של 2-3 משחקים שהוא כובש בצמדים ושלשיות,נותן את שלו ואז חוזר לספסל השנה הוא התחיל מאודד מוקדם נגד בלשינה

../images/Emo45.gif

בנוגע לרפי כוהן אני רק חייב לציין משהו ליזכותו באתר הרישמי היה רשום שהשנה הוא קיבל הצעות אבל היתעלם מהם וכך הוא מתכנן לעשות גם בשנה הבאה הוא הוא רוצה להישאר בחיפה
ד"א לפי מה שהבנתי לשום יש תוכניות בישבילו לעונה הבאה

בכול מיקרה קטן בעונה הבאה../images/Emo60.gif

יהיה באירופה(אולי בשיקטאש או טוטנאם) אז יהיה לכהן חיים קלים יותר

לא רק לכוהן

שמעתי שיהיו שינויים ממש רציניים בקבוצה בעונה הבאה: איג'יפור עוזב (מחפשים כרגע מגן זר שיחליף אותו) אוואט עוזב (יש לנו את דבידוביץ' למזלנו) פראליה אם לא ישתפר יעזוב קטן כמו שאמרת עוזב לאירופה (אבל לא בטוח) בז'וטא מיתעניינות כמה קבוצות מהבונדוס ליגה ואולי יעבור לשם שום מתכנן בעונה הבאה לתת צ'אנס ל 5 שחקנים מהנוער שבניהם אני יודע על ערן לוי, אלעד צחקו ושי בירוק (2 נוספים אני לא זוכר מי הם) בנוסף שחר מתכנן לבצע קיצוצים נוספים בקבוצה

O n y X

New member
יש שמועות אחרות

יש סיכוי שז'וטא ופראליה ישארו לעוד עונה. גם אוואט רוצה להישאר!!!

Shadow Warrior

New member
שכחתם שרוצים להביא במקום קטן את....

החלוץ הארגנטינאי בארקומנטה? אבל זה יהיה רק עם קטן יעבור לטוטנהם או לבשיקטאש

O n y X

New member
זה מהראיון לערוץ הקבוצות

הוא גם אמר שם שהוא קיבל הרבה הצעות אבל הוא רוצה להישאר בחיפה. אגב, בראיון הזה הוא התגלה כאדם מצחיק במיוחד
(כמו כל הקבוצה...
)

the predator

New member
היום פורסם במעריב:

אחרי הפגרה (כלומר בעוד שבועיים) דוידוביץ' חוזר

למעלה