לכולם!!!!!!!!

לכולם!!!!!!!!../images/Emo6.gif

אשמח אם תחוו דעתכם על הבלוג שלי... השנייה סיימתי אותו אז בטח יהיו עוד בעיות... זה האתר הראשון שאני פותחת אז תהיו עדינים בתגובות על העיצוב וכו´ אבל אשמח לקבל הערות בונות!
קופידונית (cupid-girl)

binba

New member
אמממ

מותר לשאול למה באנגלית? מה רע בעברית? מעבר לזה, לטעמי קצת קיטשי מדי הטקסט הורוד על הרקע הורוד, מה גם שזה מקשה על הקריאה. לדעתי גם רצוי לשנות את הפונט לפונט "חלק" יותר. הקישור לעמוד about לא עובד. בהצלחה שיהיה, רותם

הסיבה שאני כותבת באנגלית...

היא שהבלוג שלי יותר מיועד לאנשים מחו"ל... אני מכירה המון אנשים מהמון ארצות ולעתים קרובות קשה לי לשמור איתם על קשר וככה זה יותר פשוט.. דבר שני יש מילים המבטאות רגשות באנגלית שאי אפשר למצוא בעברית ויותר קל לי לבטא את הרגשות שלי באנגלית. בקשר לצבע-כבר העירו לי על זה ואני פשוט אוהבת ורוד אז לא אכפת לי מהקיטש- בקטע של הפונט הלא ברור- אני אשנה את זה. ומי שיכול לתת לי עזרה טכנית יתקבל בברכה כי כמו שאמרתי זה האתר הראשון שלי! קופידונית

אהבתי את האתר...

כל הכבוד לך! אמנם לא אהבתי שזה יותר מדי ורוד (טוב נו, אני מדברת, אצלי זה יותר מדי סגול
BUT I LIKE IT) אבל בתור אתר ראשון - וואו! אני עדיין מחכה שיהיה איזה נס ושיום בהיר אחד הבלוג שלי יראה בדיוק כמו שאני רוצה
YEAH RIGHT! אנג´ל דאסט

תודה רבה!!!

וגם עדכנתי אותו ושיניתי קצת...וגם תיקנתי את הקישורים! אשמח לשמוע עוד עצות/רעיונות מכם!!! ודבר נוסף: איך אני עושה מסג´ בורד? message board? אין לי מושג בזה... בקרוב יתווספו לינקים אז תתאזרו בסבלנות ותראו שאני משתפרת!
אז תכנסו שוב!!!

שני דברים

אחד תשתדלי לחתום ולשים קישור לאתר שלך דבר שני הכתב ממש קטן (ולא, אני לא צריכה משקפיים) וזה מקשה על הקריאה.

קישור...

ניסיתי לעשות קישור בדרך אחרת וזה לא פעל... והכתב של מה קטן? תבדקי עכשיו... ד"א, ממש אהבתי את הבלוג שלך! הדר

למעלה