לכולם

lir42

New member
לכולם ../images/Emo53.gif

שלום אני בת 24 מישראל המעונינת לעזוב את הארץ ולחיות בחול. להגר למקום זר ולקבל אזרחות זה דבר מסובך וארוך. הבנתי שאם מתחתנים עם אדם שיש לו אזרחות אז מקבלים גם אזרחות. ברצוני להתחתן עם אדם בכדי לקבל אזרחות ולעשות איתו עסקה שתשתלם לשנינו. אודה מאד למי שיענה לי ויוכל לעזור לי בכך. תודה רבה לירי

DJNYC

New member
יש מדינות שיותר קל להגר אליהן

ולא חייבים להתחתן. ארה"ב היא מדינה קשה... כדאי שקודם תבחרי איפה את רוצה לגור בכמה שנים הקרובות ובהתאם למצוא את הדרכים להיות חוקית...

תשאלי את השחקני כדור-סל הזרים בארץ

אני מאמינה שגם הם ירצו להתחתן עם ישראלית - כי הם יקבלו יותר כסף בתור אזרחים ישראלים לדעתי.

lir42

New member
קודם כל זאת לא בדיחה דבר נוסף אני

אני לא רוצה לגרו בארץ אני רוצה אזרחות של מדינה אחרת....

צריך לעבוד קשה או \ ו הרבה כסף

אם זה היה כל כך פשוט - אולי הפורום הזה בכלל לא היה מתקיים - ולאנשים פה לא היו בעיות כאלה... הרבה אנשים היו רוצים אזרחות של מדינה אחרת... ואת לא חייבת להיות אזרחית בשביל לעבוד במדינה אחרת, את יכולה לקבל אשרת עבודה או אשרת לימודים.

סנינית

New member
למה לא??

אני הייתי מוכנה להכיר מישהו מארה"ב אבל יהודי!! להתחתן ובלי שום עסקאות.. אתם יודעים אם יש באמת בחורים שמחפשים רק קשר רציני עם ישראליות?? כי לי חשוב למצוא בחור ישראלי אפילו סתם חיים משותפים לא שאני ממש לחוצה להתחתן!! רק לא לגור במדינה הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!! להמרות שיש לי אחלה עבודה!

למעלה