לכולם !

אורטלי 1

New member
לכולם ! ../images/Emo53.gif

אנשים ! הורדתי את סימס הוט דייט מאיימיש והתקנתי אבל זה לא עובד !!! מה עושים ?! אולי בגלל שיש לי אקס פי? אבל אמרו לי שאפשר גם פה...

רמאית

אררר...גנבת!!!!!!! תלכי לקנות כמו כולם! ומגיע לכל מי שהולך להוריד שהמשחק לא עובד לו! חח וזהו!

Dying degrEe

New member
רק הערה קטנה

תיאורטית, לחבר הכי טוב שלך יש משחק שאתה לא בטוח אם אתה רוצה להוציא עליו כסף בכלל, בפרט לא 150-250 שקלים שאין לך לבזבז סתם ככה. אתה לא תצרוב ממנו? או תחפש דרך אחרת למצוא אותו? אל תתחסד! לבן דוד שלי יש את הוט דייט המקורי והייתי צורבת ממנו אם מקסיס לא היו שמים הגנה כל כך חזקה, אין לי כסף לבזבז בכללל, נשארו לי מאתיים שקלים במזומן בהישג יד בלבד. ברור שאני אנסה להשיג את המשחק בדרך אחרת! אני אפילו לא יודעת אם זה שווה לי כל כך הקטע של הסימס הוט דייט הזה! למה אי אפשר פשוט לחלוק הכל עם אחרים? כל הקטע של "לי יש ולך אין" ממש ילדותי וממש לא במקום.

זהו לא המקום המתאים לדיון.

הפורום לא תומך במעשים העוברים על חוק מדינת ישראל. נקודה. אין באפשרותנו לעזור לך במציאת תכנים לא חוקיים.

Dying degrEe

New member
לא ביקשתי עזרה במציאת פתרון

רק ציינתי שקניית משחקים כל כמה חודשים זאת הוצאה רצינית שבסופו של דבר לא משתלמת. ומי שלא יכול להרשות לעצמו ויכול לנסות להשיג בדרך אחרת, לדעתי- צריך להשיג מהדרך האחרת. נקודה. אם אה מסכים איתי או לא, זאת כבר בעיה אחרת.

אני חוזר ואומר כי הפורום לא תומך

במעשים העוברים על חוק מדינת ישראל, ולא יעודד מעשים כאלו.

כן.

מציע שהבקשה תופנה לפורומי המחשבים (מחשבים ואינטרנט, חומרה ותוכנה, תמיכה טכנית) שם ידעו לתת לך תשובה מדויקת

GREENSsss

New member
את האמת...

אני הורדתי לא מזמן את ליוינג לארג´ יש לי את הסימס הראשון, ורציתי לקנות את ליוינג. אז הורדתי לראות אם זה באמת שווה את הכסף והאמת היא שלא.. אין כ-ז-ה הבדל בין הראשון לליוינג... כך שזה דבר טוב בסופו של דבר.

למעלה