לכולם!!!!!

לכולם!!!!!../images/Emo41.gif

מאוד נהנתי להתארח כאן בפורום ולענות על השאלות שלכם, אני חייבת לציין ששאלתם שאלות מעניינות וטובות היה לי כייף לענות לכם.. אני מצטערת שלא הספקתי לענות לכולם אבל ב2/12 יש עוד וודאו צט... שם אני מקווה להשלים לכולם את השאלות.. שתיהיה לכם שביתה נעימה , תשמרו על עצמכם! אוהבת אני

x Marina x

New member
אוף לא ענית על שלי.

אבל לא נורא אני אשאל בוידיאו צ'אט שיהיה .

shay08

New member
אבל למה דילגת עלי?../images/Emo7.gif

ולמה לא ענית על הכל?

X SapSap X

New member
כי יש לה עוד מספיק דברים לעשות.

היא בעצמה אמרה שהיא נורא עסוקה.. אבל אל תדאגו. בשביל זה יש את האירוח הנוסף

Oo Jasmin oO

New member
אמ ספיר...

הוא התכוון למשהו אחר. כי ענו לספיר [השניה..], ואז ענו לחן.

Oo Jasmin oO

New member
תודה שהתארחת!

חבל שלא יכולת להמשיך, לא נורא. נתראה :) אוהבת, יסמין

X SapSap X

New member
רוני, מתוק שכמותך../images/Emo99.gif.

אני שמחה שכבר צפוי אירוח נוסף, ואני גם ממש שמחה שנהנת איתנו כאן היום, ושהשאלות היו טובות לדעתך. תודה רבה שענית לי על השאלות שלי. גם אני נהנתי מאוד
שיהיה לך בהצלחה עם כל מה שאת עושה, אוהבת.. ושוב תודה רבה
.

ב ר ו נ י

New member
זה לא פייר אני ממש התאמצתי למצוא מחשב

כי אני אצל בני דודים שלי ולא ענית לי זה לא הוגן!

Oo Jasmin oO

New member
הי, קודם כל, תראה.

כמו שרוני אמרה, אין לה כ"כ הרבה זמן פנוי! מה לעשות, לא תמיד היא יכולה לעשות הכל. יהיה בלוג TV, וזה הכל. תמיד תהיה עוד הזדמנות.

X SapSap X

New member
אתם חייבים להבין אותה...

נכון שזה באמת קצת מאכזב, אבל אין לה יותר מידי זמן. היא נורא עסוקה ויש לה הרבה מאוד על הראש, כפי שהיא סיפרה לנו. אז היא ענתה רק על כמה שאלות.. אבל תתעודדו. היא בעצמה אמרה שכל מי שהיא לא הספיקה לענות לו היא תענה [או לפחות תשתדל לענות] בפעם הבאה, שתהיה די בקרוב

ב ר ו נ י ../images/Emo140.gif

אנחנו מודים לרוני על התשובות לשאלות הגולשים. הסיכום עם המנהלים של רוני היה אירוח באורך של שעה. היו לכם הרבה שאלות ולצערינו רוני לא הספיקה לענות לכולם, ואנו מתנצלים בפני כל מי שנפגע מכך, אבל אנחנו שמחים לבשר שרוני תשוב אלינו לאירוח מצולם ב-12/11, כך שאתם מוזמנים לשמור את השאלות שלכם למועד זה
המשך גלישה נעימה

Mor Bitton

New member
שי,חשוב שתבין משהו אחד,

לא משנה כמה זמן ארך האירוח,רוני הלכה כי מה לעשות,הלו"ז צריך להימשך. היא באה לענות על השאלות שלכם,ישר אחרי הלימודים [ועזוב את זה שממש כמה דקות לפני האירוח היה לה ריאיון טלפוני ברדיו דרום],ענתה כמה שהיא יכלה במסגרת הזמן שקבענו איתה ועם פופ ארט וזה גם לא מספיק? תתאר לך שהיא הייתה יושבת ומנסה באמת לענות על כל השאלות בשרשור. זה לא היה נגמר,כי היו שולחים עוד ועוד ועוד שאלות. בגלל זה הקציבו בערך שעה,יש כאלה שמספיקים ויש כאלה שלא. אז,מה לעשות,היא מאלה שלא. היא ענתה על כמה שאלות שהיא יכלה במסגרת הזמן שהוקצב לה וגאדמט,אתם אפילו לא משתדלים להעריך את זה. אני מצטערת אם התגובה שלי נשמעת תוקפנית אבל זה באמת די מעצבן אותי באופן אישי. היא מפנה זמן בלו"ז המאוד צפוף שלה כדי להיות איתכם,המעריצים ולענות על השאלות שאתם רוצים לשאול אותה ומשתדלת להיות כאן כמה שיותר ואתם מתחשבנים על עשר דקות יותר או פחות ועל כמה שאלות היא כן ענתה או לא ענתה. אמרנו ונגיד שוב,מה שלא נענה אתמול,ייענה ב2/12.

למעלה