לכולם..

~מעיין~

New member
לכולם.. ../images/Emo141.gif

איזה יופי לראות את כולכם בהכנות למפגש הבא.. אני לא יגיע כי אני לא במצב של לצאת מהבית יותר מדי בימים האחרונים תקף אותי דיכאון
אני חייבת לספר לכם משהו... אתמול הלכתי להצגה שחברה שלי הופיעה בה וראיתי שם את דרור (היזיז שבגללו כל הדיכאון) אז הוא ראה אותי ובוא להגיד לי שלום אז הסתכלתי עליו כמה שניות והלכתי משם בשביל לא ליצור איתו יותר מדי מגע או קשר כלשהו.. אני לא יודעת אם עשיתי את הדבר הנכון.. תגיבו..
לנושא אחר.. פורים
למה אתם מתחפשים?? ומה אתם מתכוונים לעשות בפורים?

jess ועוד

New member
אני חייבת להגיד לך שלדעתי את טועה

לשבת בבית לשקוע בדיכאון זה לא הפתרון להפך את צריכה לבוא להיות איתנו כי נעשה צחוקים והמון כיף יותר שווה מלשבת לבד ולרחם על עצמך בואי בבקשה ג´סיקה

ג´ס צודקת...

מעיינוש זה באמת לא נעים להיות מבואסת- במיוחד אם זה בגלל בנים... אבל להשאר בבית לא יעזור לך- את צריכה לצאת ולהתאוורר- זה תמיד עוזר לראות את הדברים בפרספקטיבה קצת שונה... ודרך אגב- עשית יפה שהלכת משם...בשביל מה לראות אותו עם זה עושה לך רע....אבל האמת, אני לא ממש יודעת עדיין מה קרה איתו, אז אולי תספרי שוב בקיצור את מה שקרה? אני מקווה שזו לא בקשה גדולה מדי
ופורים...הלוואי שאני אמצא למה- בא לי משהו ילדותי בסגנון נסיכה או פייה . לא יודעת... מה איתך? יש רעיונות?

ניקולי

New member
נ ר ק י ס י רגע...

זה אומר שאת גם מגיעה??? יששששששששששששש!! יששששששששששששששש..... יופי אני מה זה שמחה!! אוהבת ניקול*

הלוואי שיכולתי...

אני עדיין לא יכולה להגיע. לצערי בסופ"ש אני עובדת ה-מ-ו-ן... אבל זה לא אומר שאני לא חושבת שמעיין צריכה להגיע (התרוץ שלה לא מספיק טוב..סתם מעיינוש...
) אבל אני ממש אשמח להגיע בפעם הבאה- וחוצמזה בפעם הבאה ייהיה לכם אוכל אמיתי ולא מקופסאות...בלי להשוויץ- אני מבשלת טעים!
קבלו מלא

ליאור 30

New member
נרקיסי

אני חייב לציין שגם התירוץ שלך לא הכי טוב את יכולה ללכת לעבוד קצת יותר מאוחר אחרי שתשבי איתם קצת תחשבי על זה

ליאורוש...

אז בוא אני אפרט לך למה התרוץ שלי כן תופס: ביום חמישי אני עובדת במשרד בין השעות 4-9...עד שאני חוזרת הביתה נהייה כבר 9:30....וב10:30 אני כבר צריכה לצאת שוב מהבית...ואני מסיימת לעבוד בסביבות 4+. אז מה אתה אומר על הלו"ז שלי??צפוף לא? עכשיו קיבלתי אישור לא להגיע?

ליאור 30

New member
לא קיבלת אישור

אני חושב שמגיע לך יום אחד חופש ולהנות למען עצמך תחשבי על זה

ליאורי מותק...

הבעיה היא שיש לי יותר מדי ימי חופש...מרבית העבודה שלי מתרכזת בסופ"ש ואם אני רוצה לנסוע בקיץ עם חברות שלי...תסכים איתי שצריך כסף...וחוצמזה החל מיום חמישי הקרוב ועד יום שלישי- אני עובדת נון סטופ... אז תשקול שוב את הסרוב (זה נשמע כמו משפט מתוך קמפיין...)

ליאור 30

New member
נרקיסי להתחנן אין סיכוי שאני יעשה

אני רק נתתי חומר למחשבה אבל את המילה האחרונה יש לך ואת תחליטי מה תעשי אבל אני אשמח לראותך כאן תמיד

ניקולי

New member
מעיינוש

מה זאת אומרת לא באה?? אין כזה דבר..דיכאון זאת לא סיבה לא לבוא ההפך הוא הנכון אנחנו נוציא אותך מהדיכאון!!
. חוץ מזה מה שעשית עשית נכון אז.. אני לא מבינה למה את בכלל בדיכאון.. נשמההההההה פורים פורים שמחחחחחחחחח את לא מבינה?? את צריכה לשמוחחחחחחחח אוהבת ניקול*

sidi

New member
מעיין

עשית את הדבר הכי שהיית יכולה לעשות. אין לך מה לדבר איתו וכמה שתשכחי אותו יותר מהר זה יותר טוב. תשמעי אבל את חייבת להגיע למפגש, תנקי קצת את הראש שלך. חחחחחח אני לא צריך להתחפש בפורים. סתאאאאאםםםםםםםםםם הייתם מתים!!!!

ortal_sh

New member
מעייייייייינוש ....................

אין דבר כזה את לא באה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להפך את צריכה לצאת מהבית להנות ולשכוח המדיכאון! לא יעזור לך כלום , להשאר בבית ולשקוע בדיכאון ----- להפך את באה וזהו
וכן גם לפי דעתי עשית את הדבר הנכון לגבי דורון ! אז תחשבי על זה ,אנחנו פה בשבילך , ונצליח להוציא אותך מהדיכי אז תתני לנו איזה חיוך
!!!!!!!!! אור-טל

ליאור 30

New member
ערב טוב מעיין

אני חושב שעשית את הדבר הכי נכון ובקשר למפגש אני מציע לך ללכת כדי לך יהיו שם אנשים ממש נחמדים

ortal_sh

New member
שלוווווווווום ליאורררררררררר

מה המצב !!!!!!! אז מה שלומך , איך אתה מרגיש אחרי ביטול החתונה
חוץ מזה:כבר שכחת אותי - למה לא מגיע לי איזה תמונה ?? נעלבתי
אור-טל

ליאור 30

New member
אוקי אור טל

אם מדובר כאן בהעלבה אז הנה ממך תראי ותגידי לי מה עלי לעשות???

ortal_sh

New member
אוווווווווווווווו.............

אתה בכיוון ....... קצת יחס ואני יהיה בסדר
תודה
טוב , מצטערת להגיד לך אני חייבת לזוז עכשיו. אז שיהיה לך לילה טוב - ואני אכנס שוב מחר אז תמשיך ככה........ אתה גדווווווול !!!! אור-טל

ליאור 30

New member
מעיין תראי את זה ותחליטי אם את באה

אוקי תחשבי טוב לא לכל אחד אני אומר ושולח את זה

mariana

New member
חמודה שלי חזרתתתתתתת

אני שמחה מאוד שעשית לו גב והמשכת הלאה. את רוצה שאני אבוא מהבית ואוציא אותך בכוח? מה זה לא תגיעי בגלל שאין לך מצב רוח? את דווקא כן צריכה לצאת מהבת כדי שיהיה לך מצב רוח ואני בטוחה שבליון אחוז שכן נצליח להשכיח אותך מהיזיז הזה שהוא לא שווה אותך. אז תתחילי להיתארגן ולהגיע יום חמישי. את תראי שיהיה כייף מתגעגעת מרין וחוץ מזה את לא רוצה לראות אותי? את לא תכבדי את אחותך הגדולה?
באהבה מרין

למעלה