לכולם..

batel24

New member
לכולם.. ../images/Emo13.gif

אתם מכירים אתר שאפשר להוריד פה ת'פרקים של בובה פראית..?
אני מתה לראות ת'פרק של איביזה!

hana02

New member
אתר שאפשר להוריד בו פרקים של בובה

באתר אפשר להוריד פרקים של בובה פראית אבל כרגע יש באתר 158 פרקים להורדה אבל כל יום נוספים לו עוד פרקים להורדה. city.boom.co.il/hana1990

batel24

New member
לאנה..

אני לא הצלחתי להוריד שם פרקים.. את יכולה להסביר לי איך?

hana02

New member
כן...כנסי.....!!!!

תכנסי אליי לאייסיי ושם אני יסביר לך קשה להסביר את זה בפורום 190745320 וקוראים לי חנה/ חני איך שבא לך

חני ?

את יכולה בכל זאת לנסות להסביר בפורום איך מורידים? פשוט גם אני מאוד רוצה להוריד ולא כ"כ מצליחה..

דפנושית

New member
הסבר../images/Emo26.gif

אחרי שאת לוצת על הקישור ונכנסת לאתר ההורדה.. כתוב לך למטה PLEASE WAIT ___ SECONDS ... צריך לחכות עד שהספירה לאחור נגמרת:) ואז מפויע לך מקום שבו את צריכה לרשום את הקוד שאת מקבלת..ואז את לוחצת על הורדה..ו..זהו:) פשוט מאוד:) מקווה שעזרתי

hana02

New member
כנסי!

את הפרקים להורדה מורידים מאתרים שונים חלק מהפרקים הועלו בrapidshare חלק בmegaupload חלק בsend space ובעוד כמה ואני לא יודעת מאיזה אתר את לא מצליחה להוריד.תגידי לי איזה פרק את רוצה להוריד וככה אני יסביר לך איך כי תלוי מאיזה אתר הוא. למרות שבכללי האתרים מאוד דומים בצורת ההורדה שלהם. ולבנתיים קישור שבו תוכלי לקרוא הסבר להורדה בrapidshare: http://city.boom.co.il/hana1990/page11.php

אמממ

אני רוצה ממש את הפרקים הראשונים 3 עד 10 ככה. וניסיתי לעשות דרך ההסבר שבלינק אבל לא הצלחתי..

hana02

New member
פרק 3 למשל:

את נכנסת לקישור ההורדה יורדת קצת ואז את רואה wait 38 scoends לאחר שהשניות מסתימות כתוב לך download file לוחצת על זה וזה מתחיל להריד לך אוטומטית.

hana02

New member
למרות ש...

עכשיו שבדקתי את זה נראה שזה לא נותן לי להוריד את הפרק אם גם לך זה לא נותן להוריד את הפרק תשאירי פה הודעה ואני יעלה את הפרק באתר אחר שיאפשר הורדה.

אממ

כן ניסיתי להוריד לפי ההסבר ולא הצלחתי.. אז אני אשמח אם תשימי באתר אחר.. וחוצמיזה,הפרקים עם תרגום ?

hana02

New member
לא הפרקים הם בלי תרגום

כלומר הם מדברים בספרדית ולמטה יש כתוביות ברומנית. וזה יקח קצת זמן להעלות את הפרקים באתר אחר ומה עם הפרקים שמורדים דרךrapidshare עובדים לך? כי איתם לא אמורה להיות שום בעיה בדקתי.

hana02

New member
אההה ועוד משהו..

איזה פרקים ניסית להוריד ולא הצלחת?

batel24

New member
לנושנוש..

חפיף..אני בטוחה שתצליחי להבין ת'דיבור.. אממ אני מקווה שהם ישימו ת'פרק של איביזה אני מתהה לראות אותו!!

למעלה