לכולם!!!!!!!!!!!1

speedy123

New member
לכולם!!!!!!!!!!!1

יש לי שאלה... היום אני בכתה ט´ ושנה הבאה עולה לתיכון... אני חולה על סוסים ורציתי לדעת אם יש בית ספר שמשלב לימוד על סוסים ורכיבה +כל חומר הלימוד הרגיל(והמשעמם)בגיל הזה . אם אתם מכירים כאלו תיכונים אז אני אשמח לדעת עליהם תודה רבה

טוהר17

New member
כמו תמיד..אליאן ממליצה על כנות..

אבל לא אמרת מאיזה איזור בארץ את/ה רוצה.. כנות זה על יד גדרה, וזה ביה"ס חקלאי. לעוד פרטים, את/ה יכול/ה לכתוב לי הודעה פה או במסרים.. ביי ביי, וערב טוסט.

oblina

New member
מחוייבות אישית

אני את המחויבות אישית שלי עשיתי בחווה לי אין מושג על בתי ספר עם חוות אולי הכפר הירוק אבל אני לא יודעת בידיוק מה זה תברר בכל מקרה מחויבות אישית בחווה זה ממש מגניב אבל זה רק לרכיבה טיפולית שזה יותר מעניין וכדאי

taz512

New member
בתי ספר חקלאים

יש לך פרוסים בכל הארץ בתי ספר חקלאים שמשלווים גם סוסים. חלק מהם גם פנימיות. אלה שאני מכיר זה כנות, פרדס חנה, כדורי והכפר הירוק. אבל אני בטוח שיש עוד. מקווה שעזרתי.

מריושי

New member
כנות זה

מקום שהדגש בו על סוסים זאת אחת החוות הבולטות בארץ בנושא האינגליש תבדוק את רמת בית הספר (לפני 8-10 שנים זאת היתה פנימיה שאיכלסה בעיקר תלמידים שנפלטו ממקומות אחרים, אני לא יודע מה הרמה שם עכשיו) את נושא הרכיבה מנהל יקי שרף שהוא רכז ההדרכה בהתאחדות לרכיבה (אם אני לא טועה)

מריושי

New member
הכי טוב

תפתחי מפה לפי מה שאומרים זה ע"י גדרה אני יודע רק איך להגיע לשם....

למעלה