יש לי שאלה... היום אני בכתה ט´ ושנה הבאה עולה לתיכון... אני חולה על סוסים ורציתי לדעת אם יש בית ספר שמשלב לימוד על סוסים ורכיבה +כל חומר הלימוד הרגיל(והמשעמם)בגיל הזה . אם אתם מכירים כאלו תיכונים אז אני אשמח לדעת עליהם תודה רבה
אבל לא אמרת מאיזה איזור בארץ את/ה רוצה.. כנות זה על יד גדרה, וזה ביה"ס חקלאי. לעוד פרטים, את/ה יכול/ה לכתוב לי הודעה פה או במסרים.. ביי ביי, וערב טוסט.
אני את המחויבות אישית שלי עשיתי בחווה לי אין מושג על בתי ספר עם חוות אולי הכפר הירוק אבל אני לא יודעת בידיוק מה זה תברר בכל מקרה מחויבות אישית בחווה זה ממש מגניב אבל זה רק לרכיבה טיפולית שזה יותר מעניין וכדאי
יש לך פרוסים בכל הארץ בתי ספר חקלאים שמשלווים גם סוסים. חלק מהם גם פנימיות. אלה שאני מכיר זה כנות, פרדס חנה, כדורי והכפר הירוק. אבל אני בטוח שיש עוד. מקווה שעזרתי.
מקום שהדגש בו על סוסים זאת אחת החוות הבולטות בארץ בנושא האינגליש תבדוק את רמת בית הספר (לפני 8-10 שנים זאת היתה פנימיה שאיכלסה בעיקר תלמידים שנפלטו ממקומות אחרים, אני לא יודע מה הרמה שם עכשיו) את נושא הרכיבה מנהל יקי שרף שהוא רכז ההדרכה בהתאחדות לרכיבה (אם אני לא טועה)