לכולם, תראו...

danielb

New member
לכולם, תראו...

פורום פוקימון הוא פורום לא מושלם אם אין בו משהו שקשור למשחק הגיימבוי, ולפי דעתי פיקאצ`ואית, אם רק יעבדו פה יותר על המשחק גיימבוי, אז היה פה יותר מעניין. ואגב, אם אתם קוראים למה שמתנהל עכשיו פורום פוקימון, לדעתי אתם עובדים על עצמכם בעיניים. כל הודעה שניה פה קשורה לפרקים החדשים, על האהבות שבכלל לא קיימות בסדרה, על מה שקבלת או לא קבלת באייסיקיו, או כמה ילדים שיודעים אנגלית ויורדים פה עלינו. הלוואי שהיינו פורום מסודר ויפה כמו זה של הפוקמסטרס. נ.ב. אם היו נותנים לי פה בתפוז לנהל פורום של משחקי הגיימבוי הייתי מיד קופץ על ההצעה, אבל לא נראה לי שיתנו לי... מקווה שנשתפר, DANIELB

MistY

New member
צודק...

גם אני חושבת שלא יתנו לך לנהל פורום!! העולם הוא אכזר הא?

Pikachuit!

New member
כמה חבל ..

אני ממש מצטערת שלא נתנו ולא ייתנו לך לנהל את הפורום. וטוב שכך בגלל שמהשחקי גיימבוי ממש עלובים ומשעממים ! (לפי לדעתי, אין לי מושג מה דעתכם) ולמה אתה כל הזמן משווה אותנו לפוקמאסטרס ?? אנחנו לא פוקמאסטרס ואנחנו גם לא נהיה ! אז די ! וחוץ מזה הפורום כאן טוב כמו שהוא .. בלי שטויות על המשחקי גיימבוי וזיבולי מוח על ההתקפות ! אני אישית נכנסת לכאן כמעט כל יום ונהנית מכל הודעה שאני קוראת ואם אתה מתכוון להמשיך לזבל לנו תמוח על זה שאנחנו לא טובים כמו פוקמסטרס עדיף שתלך.

danielb

New member
אוי באמת...

פיקאצ`וית, לך בכלל אין מה להתלונן, כי ההודעות היחידות שאת משאירה זה ``אוי, אש ומיסטי לנצח``, ``צוות רוקט הרעים, פוי...`` ואת עוד אומרת לי שאני מזבל את המוח ! אני לא משווה שום דבר ואף אחד לפוקמסטרס, אני רק מקווה שנוכל להיות יותר כמוהם, אבל לא יותר מזה. ואם כיף לך כמו שלך, אז יופי, אבל לי לא, יש לי זכות לא? ולמה באמת את לא משחקת בגיימבוי? אולי בגלל שצריך להיות באמת מאסטר פוקימון, ודעת קצת יותר מלהשאיר הודעות על זוגות, או לענות על השאלות המטומטמות ב``מי רוצה להיות מאסטר?``. אז הפעם הבאה, תתעסקי בדברייך, טוב?

mr. man

New member
אז יש לך בעיה

מה לעשות שיש פה רק שלוש אנשים במתעניינים בקבוצות של בגיימבוי. (אני, אתה, דרגונייט, סליחה אם שכחתי מישהו). אנחנו כבר די מיצינו את הקבוצות שלנו, אחרים לא ממש כותבים פה. מה לעשות... גם אני לא בדיוק שמח עם זה ולמרות שאני מנהל הפורום אני לא יכול להכריח אנשים לרשום על הקבוצות שלהם.

למעלה