לכולם: תאחלו לי בהצלחה!!!

לכולם: תאחלו לי בהצלחה!!!

אני נפגש היום (ב-13:00) עם נטע לויטוב מהנהלת הפורומים, בקשר לפתיחת פורום חדש בשם "דרך הלוחמים" (חלקית בהשראת ספרי קרלוס קסטנדה). מקווה לטוב! תחזיקו לי אצבעות! שלכם בן

קימו

New member
ומה ההבדל בינה לבין הנוכחי?

ובכל מקרה-

עליתי לאוויר! ישששששש!!! ../images/Emo6.gif

בקטגוריית "רוחני" פורום חדש בניהולי: "דרך הלוחמים" (אין לזה שום קשר כמובן לאמנויות הלחימה... בפגישה שלי עם נטע היא הראתה לי את פורום האופנועים כדוגמא לפורום למופת... אז הזכרתי בפניה את פורום אמנויות הלחימה והיא הודתה שהפורום שלנו [קרי- פורום זה!] אכן מהווה גם הוא דוגמא לפורום למופת!!! והיא גם אמרה דברים נורא טובים על זאב!!! סתם שתדעו!!!!) כולכם מוזמנים להיכנס ולברך... שלכם באהבה, בן

ידידי לפורום

ראשית איחולי ברכה והצלחה לפורום העתידי. מקווה ומאמין שתעשיר אותו שם , כפי שאתה מעשיר את הפורום כאן . יותר מכך מקווה שהפורום כאן לא יפספס אותך ושנמשיך להנות לראות את כתביך "ולהתווכח " גם כאן . ברכת דרך צלחה ממני

Marron___

New member
שאלה שאני מניח שכולם יודעים

אבל אף תשובה לא נראית לי הגיונית: מנהלי הפורומים מקבלים כסף??? אם לא אז הם חתיכת פראירים ולמה שתפוז יראינו אותם ושאלו שאלות ורק את המתאימים הם יקחו? ואם כן אז למה להם לפתוח כל יום פורום חדש?

תודה רבה, חיים!

אני לא מתכוון ללכת לשום מקום... אני מאוד אוהב את הפורום הזה, כלומר, בעצם אין דבר כזה "פורום" - את האנשים שכאן אני אוהב ואת הדיונים והכל... זה פשוט כיף! פורום "דרך הלוחמים" לא קשור לפורום "אמנויות הלחימה" (אם כבר אז הוא יותר קשור לפורום חלומות צלולים) ואין הרבה דברים שאפשר לכתוב בשני המקומות, כי זה נושאים די שונים... מה שכן, "דרך הלוחמים" כן קרוב לקונג-פו במושג הרחב שלו, שלא קשור לאמנות הלחימה הפיסית. שלך בהערכה (ושוב, אני מתריע: אני לא הולך לשום מקום!!!) בן

מזל טוב !! ../images/Emo45.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo49.gif

על ניהול הפורום
מה שאומר, שנתחיל להתמכר לעוד פורום...
אין מספיק שעות ביממה...
סלבו.

תודה!!!! ../images/Emo9.gif אבל...

עדיין לא ראיתי אותך שם... יש לך משהו להגיד להגנתך?!?!
שלך בן

אתה לא קורא את מה שאני כותב?!?!

כתבתי שהיא אכן הודתה שפורום אמנויות הלחימה במתכונתו הנוכחית (קרי, בניהולך, יא אהבל!) הינו פורום ל-מ-ו-פ-ת מכל הבחינות!...
אגב, לגבי ה"אהבל" (שזה היה בצחוק, כמובן) אני סומך על היוגה של אביך שתדאג לי... שלך באהבה בן

untitled

New member
דרך אגב

יש סיכוי שיפתח פורום יוגה שינוהל ע"י אבא שלי פה בתפוז...

מגניב! רק אל תכתוב שם שאתה לא

מבין מה הוא רוצה ממך וכולי, כי אז הוא ייאלץ לחסום אותך... (זו היתה בדיחה!) בן

למעלה