לכולם שלום?

עציון

New member
כוחות גדולים נכנסים כעת לשכם

בעיקבות הפיגוע מזרים צה"ל כוחות גדולים לתוך העיר(דיווח מYNET)

עציון

New member
אילתית. די. לא כותב יותר על הקורה

בשטח. ו....מחכה לפון מיוני או מחתני(או בעצם: מספיק להקשיב לרדיו)

mikca

New member
כמה עצוב, אי אפשר שנעבור חג

אחד בשקט.
לזכר ההרוגים והחלמה מהירה לפצועים.

י רדן

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifפיגוע../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שוב התמונות שחוזרות על עצמן.. שוב משפחות שנוספו למשפחת השכול.. פצועים שחייהם לא ישובו להיות כשהיו.. מאחלת החלמה לפצועים, ותנחומים למשפחות שאיבדו את יקירהם.. עד מתי???

oshiko

New member
זה נחת באמצע הטיול ...

אחת מידידותינו הותיקות קיבלה טלפון בשטח באמצע הטיול שהאח והאחיין שלה, תיירים מארה"ב, נפצעו. האחיין נותח אחה"צ. מתפללים לשלומו.

ע ו מ ר 4

New member
ערב טוב...

מעט טרודה בימים אלה.............. מקווה שכולכם בסדר, שמרו על עצמכם.. ועל הילדים עד כמה שניתן .

קריזה......

לפי בקשות חוזרות של הטלויזיה לפנות לבנק הדם לבעלי סוג דם מסוים ניגשתי ל-מ.ד.א בעיר שלי(50.000תושבים) ונאמר לי שזו אינה תחנת איסוף. אלא בעיר צפונית מאיתנו. לא ברור לי למה לא ניפתחות תחנות בכל הארץ במצב כזה הם אומרים שהמחסור מאוד חריף אפשר לחשוב איזה ציוד צריך בשביל זה..... הלכתי הביתה.

י רדן

New member
באמת לא ברור למה לא נפתחות

עוד תחנות יתכן שזה קשור בעלויות נוספות.. אך מעוז, כל הכבוד לך שניגשת והבעת נכונות להענות לבקשה.

ובעניין התרמות הדם

אני פחדנית ברמות שלא יתוארו. מכיון שאני בעלת סוג דם נדיר ביותר נגשתי לפני זמן מה שדווח בתקשורת כי זקוקים לסוג דם זה וניתקלתי באותה תשובה כמו שלך רק בהפרש של מאות ק"מ. אז אולי שיחליטו שישראל זה מחדרה עד גדרה.

מאקי

New member
אוףף.. בדיוק הבקר שוחחנו על

פסח שהיה עם הפיגוע במצה... ויוד אמרה שתיכף שוב ילכו לקבר של גל קורן.. ושפסח עושה לה עם כל הדיבורים.. שהיו אז .... ואני עם הסטרית הקניונים שלי... התעלקתי עליה והלכתי איתה.. בחיי שכל רגע הסתכלתי סביב.. מוכנה לשמור עליה מכל משמר... וחשדנות מכל בן מיעוטים. ומה שהכי מוזר לנו ערכו בדיקה יסודית בתיקים.. ולגוניור עם התרמיל הענק.. איש לא פתח... ואז נלחצתי.. אז לא קל היום אני מתפללת שזהו לבכלל. רפואה שלמה לפצועים.. אצבעות ותפילה ל"נכנסים" על שלל הכוחות... במהרה בחזרה. שלמים ובריאים הגוזלים... מאקי

מאקי

New member
מוכר.

יודים למדו עם גל קורן... וכשזה קרה אמרה היודה... ששרטו לה את הבועה.. כששאלנו למה הכוונה היא אמרה שתמיד רואים בטלויזיה ואני עם סיפורי דני כץ ודפי כרמון.. והנה עכשיו זה קרה להם באמיתי..... ללויה הם לא הלכו אבל השבעה וחניכת הגן על שמם ובכלל במוסד החינוכי שבו למדו מקפידים על הצפת הנושא ואזכור כל הזמן בימי זכרון וכו. עצוב.. שככה גדלים ילדים.. עצוב שלרחובות העיר ולמקומות יש את הלפני והאחרי.. כל הפעמים שכמעט היינו .. וכל הפעמים שזה חלף לידנו.. גורמים.. חוסר שקט. וחבל.

שויו

New member
../images/Emo7.gif עצוב איך שזה קורה לנו כל פעם

מחדש. עצוב באיזו מציאות אנחנו מגדלים את הילדים שלנו. היו פה בערב חברים של הבן שבאו לבקרו ואחד מהם סיפר : "ישבתי בבית. שמעתי את הבום!!!!! ומיד אח"כ אמבולנסים . אז כבר ידעתי שהיה פיגוע". תנחומים למשפחות והחלמה מהירה ורפואה שלמה לפצועים

למעלה