לכולם שלום

Ofra m

New member
לכולם שלום../images/Emo140.gif

שמי עופרה ואני איבדתי אמא לפני שלוש שנים, היתה לי אמא מופלאה ולא בגלל שהיא אמא שלי,היא עזרה לי לגדל שני ילדים שאחת מהם נכה במאה אחוז כנראה שנפשית מאוד היה לה קשה לקבל ולהתמודד עם זה,ופתאום היא קיבלה מחלה נדירה בכליות ניסינו להשתיל לה כלייה בדרום אפריקה ושם לדאבוננו הקשה מנשוא היא נפטרה. אין לי מילים לתאר כמה קשה לי עם חסרונה יש לי חור גדול בלב אך מה לעשות שאני חייבת להמשיך ולתפקד אך הפצע בליבי מדמם,ואף אחד לא יבין אותי כמוכם,ולכן אני לא בוכה ליד אף אדם לא בעבודה ולא בבית,רק כשאני לבד באמבטיה אני מרשה לעצמי לבכות עם שטף המים עליי. אחותי גדולה ממני בתשע שנים ולה קשה מאוד להתמודד והיא נהייתה כפיתית עם המחשבות והכאב ואני דואגת לה מאוד. אני מתגעגעת לאמא שלי ומקווה שיום יבוא והמשיח יבוא ואולי אז אני אפגוש אותה.

היי עפרה!

ברוכה הבאה! צר לי לשמוע על כל הקשיים שאת מתמודדת איתם. אני חושבת שכולן כאן יכולות להזדהות עם מה שאת מתארת ...

שלום עופרה

וברוכה הבאה
חסרונה של אם קשה, ומי כמונו יודעות זאת... מזדהה עם כאבך...

o r i t 2 8

New member
../images/Emo68.gif היי עופרה

קודם כל ברוכה הבאה. כואב לאבד אמא ואני מבינה אותך על כך שאת לא יכולה לבכות ליד כל אחד.... אבל טוב שאת בוכה זה משחרר, אותי בכל אופן בכי משחרר ממועקות שיש לי מאז מות אימי. שולחת לך
ענק ותהיי חזקה

S u n n y 1

New member
ברוכה הבאה עופרה ../images/Emo140.gif

מקווה שתמצאי פה מקום נוסף לפרוק את הכאב..... בינתיים שולחת לך
חם ומבין.

למעלה