לכולם - ממורן

WishMaster

New member
לכולם - ממורן

כולם יודעים את מה שקורה בחיי בזמן האחרון. כל האיומים שקיבלתי , בסגנון ילדים בכיתה ו` , כל ההטרדות בטלפון , בצ`אט , בפורומים. המכתבים לאי מייל עם קללות מזוויעות והאיומים , הכניסות בשמי , דיבור עם החברים שלי , ניסיון לסכסך ביני לבין חברי , הפצת המידע על החיים האישיים שלי. ותאמינו לי יש עוד.. כיוון שכולכם מודעים לכך , אני מוצאת לנכון לכתוב ולשתף אותכם.... כן אני יודעת בוודאות שזה יעל מכיוון שהיא אמרה כך... האמת - בשיא טיפשותה היא הודתה בכך , כי אחרת היא עוד יכלה להנות מהספק. אז יעל , לא יעזור לך מתוקה. גם אם לא יהיה לי מחשב , וגם בלי האינטרנט , וגם אם כל העולם ידע את הפרטים האישיים על חיי - עדיין תהיה לי אהבה. עדיין . ושתדעי , שבעוד כמה חודשים , כשלך כבר ימאס מכל המשחקים , אני עדיין אעמוד באותו מקום , עם אותו בחור. ומה שלא תעשי עכשיו לא יעזור לך. כל הכתוב כאן בא בשמי בלבד ואני עומדת מאחורי כל מילה. הסיבה היחידה שאני לא יורדת לרמתך (על אף שאני יכולה , כי את יודעת...לא מאיימים על יונה ביין..) היא מכיוון שרמתך היא שהביאה עלייך את הפרידה , ואני עדיין לא רוצה להגיע למצב בו את נמצאת - כועסת , מרירה , מתוסכלת , חסרת אהבה , חסרת כל חיים ממשיים . מה חשבת , שכל השטויות האלה באמת יפרידו בינינו ?! את טועה. נ.ב. אני , ווישמאסטר , כותב את המכתב הזה בשמה של מורן , והולך איתה בכל צעד...לא משנה מה.... יעל , רק דבר אחד יש לי להגיד לך - חברים אמיתיים לא קונים בלשחק בבלשים....

fuck_you too

New member
Moran=Bitch , you will show your real face and nuture to Thai soon

and then we all will se who is the bad guy . LEAVE YAEL ALONE SHE DIDNT DO ANTHING !! SHE IS 100% INNOCENT!!! GOT IT MORAN AND THAI AND WISH FUCKER OT MASTER Moran you are evil slut , only if you will stop those bad things you are doing to those missrable people ONLY AFTER THIS YOU WILL BE FREE !!!! GOT IT

SLASH.

New member
שיחקת אותה

מאסטר אחי.. שיחקת אותה... נתת לה בראש כמו שצריך לכלבה! נ.ב-אם צריך עזרה ממומחה לחיסול עם רקורד אתם יודעים איפה אני נמצא... פעם חמישית SLASH.

fuck_you too

New member
Or , in a second you will be a real slash

By the way , again , its not Yael , it somebody else . Slash , the hacker ... as you should know there are plenty of people that were heart by the bitch Moran

למעלה